|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nowe Linie :) PROSZĘ O OPINIE!
cześć dziewczyny !
mam prośbę: zwyczajną-niezwyczajną zauważyłam, że wiele dziewczyn stawiając piewrsze autorskie kroki prosi o opinię swoich prac - ja (też początkująca) proszę Was o to samo. mowa o komplecie - bransoletka i kolczyki - zrobionych na życzenie 14 letniej dziewczynki, później była prośba o stworzenie niemalże bliźniaczej bransoletki - co widać na załącznikach (różnica w ilości i kolorystyce kryształków Swarovskiego) ![]() kółeczka - robione ręcznie = samodzielnie ![]() nie mają swoich nazw, ani profesjonalnych zdjęć, ale zdążyłam je uwiecznić zanim wyruszyły w świat w przygotowaniu kolejna, bardziej skomplikowana kółeczkowa konstrukcja Edytowane przez liseron Czas edycji: 2009-08-31 o 07:23 Powód: nieuzupełniona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe Linie :) PROSZĘ O OPINIE
Według mnie wcale nie takie poczatkujące te Twoje prace-loopiki ładne i okrąglutkie i równiutko owrapowane, zdjęcie (ciut za duże i troche żle je się oglada) też ładne. Gdzieniegdzie przy wrapowanych loopach druciki powinny byc dogięte lub podpiłowane i niektóre otwarte loopy trzebaby podomykać ale ogólnie bdb
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe Linie :)
Generalnie bardzo ładne
![]() ![]() Po pierwsze- bardzo rażą końcówki przy biconach- loopy tam kiepsko wyglądają, powinny być kuleczki (kupione szpilki albo zrobione palnikiem) Po drugie- drut z którego jest zrobiona baza kolczyków (kółeczka) wydaje mi się za gruby.. przez to gubią się kryształki. Poza tym loopy bardzo ładne, całość wygląda estetycznie i na dopracowane ![]() O i ciekawie prezentowałaby się na tym oksyda ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ładnie
![]() ![]() wydaje mi się też że zdjęcia nie oddają uroku tych prac, może popracuj również nad fotkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ogólnie rzecz biorąc- ładne.
Aczkolwiek mam parę zastrzeżeń: 1. dlaczego przy niektórych kryształkach loop na końcu jest owijany, a przy niektórych nie? 2. Skoro zdecydowałaś się na owijane loopy- powinny być mniej więcej tak samo owinięte, a niektóre są dużo dłuższe od innych. 3. Drut do bazy, może być, ale te loopy przy kryształkach (na dole) raczej do mnie nie przemawiają, o wiele ładniej prezentowały by się kuleczki. Plus za pomysł i cierpliwość ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.