|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Perfumy z Allegro bez opakowania
Pomocy
![]() Zwracam się do was z następującym problemem: na rocznicę chciałam zrobić ukochanemu prezent i kupić mu perfumy, jednak nie stać mnie na takie z drogerii, dlatego zakupiłam je na Allegro. Na aukcji była informacja, że perfumy są w pudełku, jednak nie sądziłam, że zamiast oryginalnego pudełka dostanę takie z szarego kartonu. Nie wiem teraz co mam zrobić, nie dam mu przecież perfum w szarym kartonie, wydaje mi się to takie nieeleganckie i on pewnie da mi lepszy prezent a wtedy będzie mi strasznie głupio... Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Co powinnam zrobić?Perfumy są od ck, eternity Aqua men. Jedyne co przychodzi mi do głowy to pójść na bazar i szukać podróby żeby tylko mieć pudełko, ale za tą też pewnie zapłacę przynajmniej 60 zł.
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy z Allegro bez opakowania
Cytat:
Ja zapakowałabym w jakiś szalony, kreatyny sposób i po sprawie. Ukochanemu najwyżej wytłumacz, że nastąpiła pomyłka. Jeśli nie było napisane, że tester, to towar niezgodny z opisem. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero teraz doczytałam na aukcji, że wybrana przeze mnie opcja zawiera ten szary karton zamiast oryginalnego opakowania.
Chyba wypróbuję sposób z fantazyjnym opakowaniem, dziękuje, na to nie wpadłam.
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Nie przejmowałabym się tym że tester tylko ładnie opakowałabym i już. Wytłumacz że zaszła pomyłka i myślałaś że to produkt. Ewentualnie w ogóle nie dawaj w kartoniku, tylko sam flakon jakoś pomysłowo zapakuj - np do takiej plastikowej tuby z cukierkami
i wtedy nie musisz się tłumaczyć...
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O własnie, niezły pomysł z tym kolorowaniem ![]() Ja bym poszukała jakiegoś ładnego, małego pudełeczka, jak na prezent i tam wsadziła.Plus szeleszcząca ładna folia i takie inne. Poza tym to Twój facet, jak mu powiesz, raczej zrozumie i będzie zadowolony z perfum a nie kartonika.Faceci i tak nie zwracają na to uwagi zazwyczaj. A za te 60zł co miałabyś kupić podróbę to lepiej kup wino albo czekoladki
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam z góry z odkopywanie tematu, ale nie chciałam zakładać specjalnie nowego wątku....
Otóż chciałam kupić na allegro perfumę Avril Lavigne Forbidden Rose. Znalazłam tanią ofertę za dużą butelkę, tylko jest ona z oznaczeniem Tester. O co chodzi? Jest bez zatyczki. Jakaś inna różnica w zapachu, trwałości? http://allegro.pl/avril-lavigne-forb...463701331.html
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, to jest zwykły tester - czyli butelka stojąca w perfumerii/drogerii z której można sobie do woli testować zapach. Zawartością nie różni się od normalnego produktu. Jedynie nie ma ładnego opakowania i korka. Jeśli Ci to nie przeszkadza to kupuj śmiało.
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Woda perfumowana?
![]() Skoro różni się tylko pudełkiem i zatyczką, a różnica ceny olbrzymia to biorę. Dziękuję
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupuj śmiało, to ten sam produkt a jeśli masz jeszcze gdzieś w domu stare opakowanie z korkiem to możesz sobie przełożyć.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

32-34-✄-31-...-37-✄-30-32-34-36-38-40-42-44-46-48-50 

i wtedy nie musisz się tłumaczyć...