|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jednokolorowych bluzek, bokserek, spódnic z wysokim stanem, żakietu, żabotów.Szukam rozmiarów XS i S. ----------------------------------------------------------------------------- Jestem w stanie przystać na bardzo korzystną wymianę dla Ciebie ![]() Mam ochotę wymienić prawie całą moją szafę. Szukam ubrań eleganckich, nie wyróżniających się kolorem. Najchętniej jednokolorowe i pastelowe. Wyróżniać mogą się ciekawym krojem. Zaczęłam powoli zamieniać luźne i sportowe ubrania na bardziej kobiece. I takich właśnie szukam. Czego szukam? - długa koszula, najlepiej biała - jednokolorowe bokserki - jednokolorowe koszulki - koszulki i koszule z żabotem - spódnica ołówkowa - spódnica tulipan - spódnica z wysokim stanem - wszelkiego rodzaju zip'y - kardigan - baletki 36 najchętniej czarne, brązowe - czółenka 35/36 - eleganckie rurki 25/30 - kopertówka - wszelkiego rodzaju torebki- nieświecące, matowe, bez dużej ilości ozdób Jestem w stanie oddać kilka rzeczy, jeśli coś bardzo mi się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jednokolorowych bluzek, bokserek, spódnic z wysokim stanem, żakietu, żabotów.
u mnie jednokolorowe bluzki
a u Ciebie byłabym zainteresowana: 24. Bluzka Terranova S Granatowa, z kieszonką. Na kieszonce trzy guziki w kształcie kwiatków. 28. Koszulka Terranova S Długa, szara koszulka z nadrukiem. Nadruk w stanie idealnym. Posiada dwie małe dziurki na dole, niewidoczne. 7. Bikini w kropki S/M Góra wiązana na szyi, majteczki po bokach. Ma lekkie wkładki usztywniające. - jaki rozmiar miseczki??
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-09-12 o 00:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jednokolorowych bluzek, bokserek, spódnic z wysokim stanem, żakietu, żabotów.
kochana podoba mi sie sukienka z zipem bershki mam kilka rzeczy poza watkiem jeśli jesteś zainteresowana to moge wstawić Ci zdjęcias ponieważ akurat mam zrobione
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam czułenka w rozm 36 i ogolnie kilka butów w tym rozmiarze więc zajrzyj
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.