|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tytuł Piosenki - poszukiwany/a
Wydawało mi się, że do tego typu próśb jest gdzieś jeden temat, ale szukałam, i znalazłam tylko oddzielne, pojedyncze wątki - więc może mi się coś pomieszało...
Zapadł mi w pamięci ost. jakiś utwór hmm ![]() - Śpiewa go dziewczyna, raczej delikatny głosik, bez żadnych jakiś tam udziwnień i wyciągnięć. - cała piosenka, skojarzyła mi się " musical'em" - w sumie nie wiem dlaczego, była inna, nie komercyjna - przynajmniej na pierwsze wrażenie - całość to bardzo spokojny utwór, ciut szybsze? może rytmiczne refreny, w których tle słychać było pianino - słowa , w refrenie chyba padało coś " change life, forever ?" Gdyby ktoś słuchał radia rmffm, to przed wczoraj leciała ona w nocy , ok. 00.30 ![]() ![]() Przejrzałam cała pop-liste w rmffm w necie - i tam jej niestety nie ma. a prezenter nic nie mówił, kto to i co to ![]() Wiem, że mało w sumie informacji, ale może spotka mnie łut szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tytuł Piosenki - poszukiwany/a
no to chyba poproszę o przeniesienie wątku
![]() - uzyskałam już pomoc ![]() Edytowane przez aezn913 Czas edycji: 2009-09-01 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.