|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co zmienić żeby wyglądać lepiej??
czesc dziewczyny
nigdy nie chcialam umieszczac tu swoich zdjęć, ale w końcu sie zdecydowąłam. chciałabym zmienić coś w swoim wyglądzie,mam wiele sobie do zarzucenia: duży nos,wysokie czoło, cera lekko różowawa, no i włosy- odwieczny problem,nie wim jaki kolor,jaka długśc(teraz są do ramion).do tego muszę nosić okulary bo bez nich wyglądam jeszcze gorzej... prosze pomóżcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: co zmienić żeby wyglądać lepiej??
cześć
hm.. a może zmieniła byś oprawki na takie cieniutkie ?? te wydaja mi sie za duze do Twojej drobnej twarzy. co do fryzki to myślę ze ładnie będzie Ci w takim brąziku cos w tym stylu : 1. http://ikf.com.pl/fryzury-krecone/fryzura291980.htm i może takie cięcie?? grzywka na bok tylko że taka pocieniowana i reszta włosow też wy pazurkowana a. http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura263316.htm b. http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura181620.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ![]() ogolnie to masz mila, sympatyczna buzie i ladne ciecie ![]() nie zaszkodziloby nigdy troche makijazu, jesli masz fajna cere wystarczy przypudrowac (nie boj sie efektu maski, zainwestuj w pudry Bourjois lub MF,zeby skora sie nie swiecila) dodaj troche rozu jasnego na policzki, to zawsze odswieza buzie i dodaje uroku ![]() jesli masz troche odwagi, zacnzij bawic sie tuszem i kredka do oczu ![]() polecam tusze MF! ogolenie ot nie jest z toba zle ![]() moze troche wiecej kolorych ciuszkow, zamiast brazow i szarosci? ![]() ![]() i na pewno czasem fajnie jest zobaczyc dziewczyne z fajniutka spineczka we wlosach itp ![]() ![]() i jesli chodzi o wlosy i skore- upewnij sie,ze wiesz jaki masz typ skory i problem z wlosami i poszukaj w Rossmanie ow specyfiku ![]() oczywiscie zrobisz jak zechcesz, fajnie by bylo,jakbym sie na cos przydala ![]() powodzonka ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- hej ![]() ogolnie to masz mila, sympatyczna buzie i ladne ciecie ![]() nie zaszkodziloby nigdy troche makijazu, jesli masz fajna cere wystarczy przypudrowac (nie boj sie efektu maski, zainwestuj w pudry Bourjois lub MF,zeby skora sie nie swiecila) dodaj troche rozu jasnego na policzki, to zawsze odswieza buzie i dodaje uroku ![]() jesli masz troche odwagi, zacnzij bawic sie tuszem i kredka do oczu ![]() polecam tusze MF! ogolenie ot nie jest z toba zle ![]() moze troche wiecej kolorych ciuszkow, zamiast brazow i szarosci? ![]() ![]() i na pewno czasem fajnie jest zobaczyc dziewczyne z fajniutka spineczka we wlosach itp ![]() ![]() i jesli chodzi o wlosy i skore- upewnij sie,ze wiesz jaki masz typ skory i problem z wlosami i poszukaj w Rossmanie ow specyfiku ![]() oczywiscie zrobisz jak zechcesz, fajnie by bylo,jakbym sie na cos przydala ![]() powodzonka ![]() PS jesli zaczniesz malowac oczy tuszem i troche kredka to sama siebie w lustrze nie poznasz, jaka wtedy jest zmiana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Masz ładny kolor włosów i cerę
![]() Malujesz się? Fajnie byś wyglądała gdybyś podkreśliła dosyć wyraźnie oczy, jeśli sie nie mylę to jest tu gdzieś wątek o makijażu pod okulary ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
jedyne czego czasem używam to kredka do oczu, chcociaż przyznam że spróbowałabym z jakimś podkładem rozświetlającym kóry nadałby skórze ładny kolor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja Cie widze w jakims chlodnym blondzie z wlosami za lopatki, grzywka pasuje jak najbardziej. Co do okularów wydaje mi sie ze, ciemne grubsze oprawki dodaja Ci charakteru w cienkich by bylo mdlo...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem wygladasz dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie przeczę , płaszczyk ładny ale ty w nim giniesz, ten szary dla Ciebie za ciężki, przytłacza. Już prędzej szary gołębi czyli złamany błękitem by ci pasował. A jeśli nie blond to jaśniejszy, ciepły brąz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
czesc, chciałabym sie Was spytać o radę. Chcialabym zmienić coś w sobie ale nie wiem co ? Jak sadzicie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
moniucha16 załóż własny wątek.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.