|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Yasminelle brak przerwy między opakowaniami
Witam,
jak w temacie, nie zrobiłam przerwy bo chciałam sobie przesunąć okres ze względu na wyjazd nad morze... zazwyczaj dostawałam okres w środę przy normalnym 21 dniowym "łykaniu". Teraz mamy już czwartek, a ja w ogóle nie czuję się na okres...Więc normalne jest to, że rozreguluję się okres przy nie robieniu przerwy między opakowaniami??? Jak nie dostanę do poniedziałku okresu to i tak mam zacząć nowe opakowanie?? Wspomnę, że występują od 3 dni dziwne, czerwonawe plamienia ale na okres mi to nie wygląda... Wiem, istnieje takie coś jak wyszukiwarka - nawet z niej skorzystałam, ale nie mogłam znaleźć - chyba musiałabym każdy wątek od początku zacząć czytać, zależy mi na czasie... ![]() Dzięki i pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Yasminelle brak przerwy między opakowaniami
Jeśli chcesz przesunąć okres, to nie robisz nawet dnia przerwy między kolejnymi opakowaniami. Nie powinnas wtedy mieć plamień, a jesteś zabezpieczona (bo nie występuje owulacja).
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja nie pierwszy raz biorę 2 opakowania pod rząd więc wiem o co chodzi, moje pytanie w poście tyczy się tego czy się okres rozregulowuje i czy to normalne jeżeli się nie robiło przerwy bo mi się okres spóźnia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Skoro nie robisz tak pierwszy raz, to jak było poprzednio?
![]() Ja nie miałam nic rozregulowane, dostałam tak jak zawsze. Po Harmonecie, ale też dwa opakowania, a teraz mam wziąć 3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
już wszystko jest ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
... choć nie Westwood
|
Ja też biorę Yasminelle i po tym braniu po kolei 41 tabletek okres pojawił mi się normalnie, też w środę
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.