![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wizażanki na codzień
Tak mnie w sumie ciekawi życie wizażanek. Bo to że są wspaniałymi doradcami i potrafią mądrze pisać nie ulega wątpliwościom. Natomiast ciekawi mnie to gdzie na codzień pracują, uczą się.. itp.. czy są ogólnie zadowolone z wykonywanych zajęć i czego pragną. Może podzielimy się tym, jak wygląda nasza "kariera" życiowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażanki na codzień
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Pragnę szczęścia, tylko tyle.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kariera? Mi dziś w pracy zrobiło się smutno, (usc) bo było 10 ślubów, taśmówka, każdy jest traktowany jak zwyczajny klient. Dla mnie to takie normalne, zwykłe a oni myślą że są najważniejsi na świecie - bo w końcu to najważniejszy dzień w ich życiu.
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mnie tam wk.. najbardziej fakt, iż studiowałam 5 lat nie wiem po co, skoro nie mogę znaleść ludzkiej pracy tylko haruję nie tam gdzie powinnam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))
|
A na jakim kierunku byłaś ?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja z kolei kilka lat temu - zaczynając studia - myslalam, ze wygralalm los na loterii, ze w przyszlosci bede wykonywac wymarzony zawod. Teraz wiem, ze to byla zyciowa pomylka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Jestem bardzo zadowolona z tego co osiągnęłam (jak do tej pory) w każdej dziedzinie życia. Mam wspaniałego faceta, od września rozpocznę ciekawe studia, jestem zdrowa i atrakcyjna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Od września klasa maturalna <szok> boję się matury, ale jakoś musze sobie poradzić
![]() ![]()
Powiedz TAK transplatologi!!! Powiedz TAK.. tak jak ja! W niebie Twoje narządy nie będą Ci już potrzebne.... Dzięki mojemu TAK ktoś przeżyje.... ~~~~~~~~~~~~ 1 październik studentka UŁ 3 września chyba ściągamy aparacik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ponad 6 lat zajęło mi takie pokierowanie moim rozwojem zawodowym, ze niedawno otworzylam wlasna firme, zgodna z moim wyksztalceniem i pasją. A na dodatek prowadze szkolenia.
Mam wspanialego faceta (jak czytam niektore posty to widze ze chyba trafil mi sie jakis ideal ![]() Wygralam szczesliwy los na loterii zycia.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy wątek
![]() Mam 23 lata i tysiące niezrealizowanych marzeń wciąż czekających na 'lepsze czasy' ![]() Mimo to wiele jeszcze w swoim życiu chciałabym zmienić, powiem więcej, chciałabym wywrócic swoje życie do góry nogami. Przede wszystkim chciałabym sie usamodzielnic-zamieszkać na swoim, oddać sie swoim pasjom(podróże, sport,fotografia), kupić samochód, wymarzony aparat... Na dzien dzisiejszy studiuję FP i to wypełnia większość mojego czasu, ponadto 3x w tygodniu chodzę na aerobik i siłownie, spedzam czas ze znajomymi, czytam książki, oglądam filmy, pielęgnuję swoj ogród, pstrykam zdjęcia gdzie popadnie, no i 'wizażuję' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem licealistką, chciałabym studiować prawo.. być szczęśliwa..
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Haha a jeśli chodzi o sukcesy to po dołączeniu do forum pt pielęgnacja włosów i zgłębieniu tajników pielęgnacji moje włosy wyglądają cudownie
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
też chętnie poczytam o was Wizażanki, bo z was naprawde równe kobitki
![]() a ja jestem świeża w tym gronie od października zaczynam 2gi rok stomatologii, kierunku który ani mnie nie grzeje, ani chłodzi, ale mam nadzieje zapewni w miare spokojna przyszłość i umozliwi spełmianie innych marzeń ![]() Mam wspaniałego faceta - był moim przyjacielem przez 17lat zanim zostaliśmy parą ![]() ![]() a aktualnie po zdanej sesji leże do góry brzuchem, opalam się(jak jest pogoda ![]() ![]() pozdrawiam was wszystkie gorąco
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
To może i ja nieśmiało.. Myślę, że na razie los mi sprzyja. Skończyłam wymarzone studia, dostałam pracę w zawodzie, w której się realizuję. Mam wspaniałego męża, niedługo własny dom, założyłam działalność związaną z ulubionym zajęciem. I tak sobie żyję z dnia na dzień, starając się nie tracić ani chwili z każdego pięknego dnia.
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ja jestem w lo na rozszerzonym angielskim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
po powrocie do PL dalej próbuje się odnalezc w rzeczywistości..
od października będę studentką prawa od września zacznę staż w prokuraturze dodatkowo zapisałam się na kosmetykę <3 / a póki co moja codziennosc to zastanawianie się nad samą sobą ? pomiędzy ciągłymi imprezami z przebłyskami życia codziennego.. tęsknotą za ludźmi, którzy są bardzo daleko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Podczas tegorocznych wakacji stwierdziłam, że mój kierunek studiów nie jest tym kierunkiem, który chciałabym faktycznie skończyć. Zostały mi tylko 2 lata, więc nie będę narzekać, ale wątpliwości narastają. Ogólnie rzecz biorąc mam dziś gorszy dzień - niestety.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Ja mam fajnego faceta, z którym póki co mi się układa. Uwielbiamy spędzać ze sobą czas, bardzo się kochamy.
Studiuję farmacją w Poznaniu. Teraz drugi rok, bo wcześniej byłam na Biologii (zrezygnowałam, poprawiłam wynik matury, bla bla :P). Jestem bardzo zadowolona z tego kierunku, atmosfery panującej na Uczelni. Mam jakieś tam plany dotyczące przyszłości, ale jeszcze nie do końca sprecyzowane (zapewne zrobię jakąś specjalizację po studiach). Oprócz tego jestem na etapie poznawania coraz większej ilości ludzi ![]() Mogę szczerze powiedzieć, że jestem szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Ja mam 22 lata i studiuję FP, troszkę z wyboru, troszkę z przypadku, ale jestem zadowolona, bo poznałam na studiach naprawdę wspaniałych ludzi. Studia zdecydowanie za szybko mi lecą. A jak już zlecą, to na pewno będę poważnie myśleć o założeniu własnej firmy.
![]() W ciągu roku oprócz zajęć na uczelni, chodzę na angielski, 2 razy w tygodniu na aerobik, spotykam się z przyjaciółmi, zajmuję się kotkiem, czytam wizaż i od czasu do czasu coś napiszę ![]() Właśnie wróciłam z cudownych (ale za krótkich) wakacji z Turcji i planuję kolejne wyprawy - do Finlandii. Na razie nie mam TŻ, ale za to otaczają mnie naprawdę wspaniali znajomi, z którymi mogę się śmiać i płakać. Brakuje mi jeszcze trochę do pełni szczęścia, ale uważam, że nie mam na co narzekać. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja dostałam się na prawo na UW, spełniając swoje marzenie, a jak już je spełniłam to się jakoś nie cieszę... Mam nadzieje odnaleźć się na studiach, podejrzewam, że będzie trudno, bardzo się boję. Mam nadzieję, że prawo nie okaże się pomyłką i że w trakcie studiów "wymyślę", co konkretnie chcę robić w życiu.
Mam chłopaka, bardzo go kocham, choć układa się między nami różnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
ja? wygrałam los? chyba tak
![]() mój facet, chociaż ostatnio mamy lekką tendencję spadkowo-kłótniową jest bez wątpienia TYM. żeby nie było za pięknie, jego rodzina + ja = wielki pożar, ale powoli uczę się dystansu ![]() ![]() moja 'kariera' na razie jest tylko akademicka. studiuję 2 kierunki, miałam rok przerwy. zobaczymy jak to będzie. moim marzeniem jest mieć doktorat z literatury i pracować na uczelni, a na pół etatu jako lektorka ![]() czasami czuję się jak wizażowy ideał z intymnego... bo o ile w życiu codziennym często tkwi we mnie osa i choleryczka, w związku jest jakoś inaczej, piękniej. czuję się jak w związku z obcym z innej planety, czytając sporą część tematów tutaj...
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Od października zaczynam studia, już sobie obiecałam że poprawię maturę.
Dziś mam rocznicę z lubym ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
23 lata, skończone 2 kierunki(3 w planach), praca w zawodzie+wspaniały facet
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
A to moze i ja sie ujawnie
![]() W tym roku koncze studia, na ktore zawsze chcialam pojsc, i niestety czeka mnie pisanie pracy mgr. Mam fajnego faceta, od niedawna mieszkamy razem, mamy wlasne mieszkanie, i psa ![]() Podsumowujac moge powiedziec ze jestem zadowolona z tego co mam ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
hm..to ja też się pochwalę
![]() Mam najcudowniejszego faceta na świecie ![]() I tak jak większość z Was, kiedy czytam intymny to mam wrażenie, że mieszkam na innej planecie ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.