Wizażanki na codzień - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-22, 15:15   #1
Linka24
Wtajemniczenie

Wizażanki na codzień

Tak mnie w sumie ciekawi życie wizażanek. Bo to że są wspaniałymi doradcami i potrafią mądrze pisać nie ulega wątpliwościom. Natomiast ciekawi mnie to gdzie na codzień pracują, uczą się.. itp.. czy są ogólnie zadowolone z wykonywanych zajęć i czego pragną. Może podzielimy się tym, jak wygląda nasza "kariera" życiowa
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 15:16   #2
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari
Dot.: Wizażanki na codzień

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Tak mnie w sumie ciekawi życie wizażanek. Bo to że są wspaniałymi doradcami i potrafią mądrze pisać nie ulega wątpliwościom. Natomiast ciekawi mnie to gdzie na codzień pracują, uczą się.. itp.. czy są ogólnie zadowolone z wykonywanych zajęć i czego pragną. Może podzielimy się tym, jak wygląda nasza "kariera" życiowa
Są wątki które Ci odopowiedzą na każde z tych pytań

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 16:06   #3
Dorothy1987
Raczkowanie

Wink Dot.: Wizażanki na codzień

Pragnę szczęścia, tylko tyle.
Stary 2009-08-22, 16:28   #4
rapifen
Zakorzenienie

Kariera? Mi dziś w pracy zrobiło się smutno, (usc) bo było 10 ślubów, taśmówka, każdy jest traktowany jak zwyczajny klient. Dla mnie to takie normalne, zwykłe a oni myślą że są najważniejsi na świecie - bo w końcu to najważniejszy dzień w ich życiu.

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 17:27   #5
Linka24
Wtajemniczenie

Mnie tam wk.. najbardziej fakt, iż studiowałam 5 lat nie wiem po co, skoro nie mogę znaleść ludzkiej pracy tylko haruję nie tam gdzie powinnam..
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 18:15   #6
Forever In My Heart
Raczkowanie

Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))

Cytat:
Mnie tam wk.. najbardziej fakt, iż studiowałam 5 lat nie wiem po co, skoro nie mogę znaleść ludzkiej pracy tylko haruję nie tam gdzie powinnam..
A na jakim kierunku byłaś ?

` Per Aspera Ad Astra

` Pilot samolotu bojowego naddźwiękowego !
(spełniam marzenia i kontynuuję rodzinną tradycję)

<- w F-35

Forever In My Heart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 19:19   #7
kumkumkum1986
Raczkowanie

Cytat:
Ja z kolei kilka lat temu - zaczynając studia - myslalam, ze wygralalm los na loterii, ze w przyszlosci bede wykonywac wymarzony zawod. Teraz wiem, ze to byla zyciowa pomylka...
kumkumkum1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 19:37   #8
Dosiak
BAN stały

Jestem bardzo zadowolona z tego co osiągnęłam (jak do tej pory) w każdej dziedzinie życia. Mam wspaniałego faceta, od września rozpocznę ciekawe studia, jestem zdrowa i atrakcyjna
Dosiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 19:53   #9
Licealistka18
Raczkowanie

Od września klasa maturalna <szok> boję się matury, ale jakoś musze sobie poradzić . Chciałabym studiować biologie <marzenie> i pracować w szkole
Dzięki mojemu TAK ktoś przeżyje....
~~~~~~~~~~~~
1 październik studentka UŁ
3 września chyba ściągamy aparacik
Licealistka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 20:00   #10
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem bardzo zadowolona (az boje sie zapeszać). Jestem w fantastycznym związku, mam kogoś wyjątkowego przy sobie Zawodowo też super - zgodnie z moimi kwalifikacjami, praca ciekawa, rozwijam się. Jedyny "problem" - mój tz dostał świetną pracę, ale - w innym mieście, zresztą w mieście, w którym zawsze chcieliśmy i planowaliśmy mieszkać... Teraz mieszkamy osobno, widujemy się w weekendy. Ja pracuję nad tym by jak najszybciej sie do niego przenieść. Jesteśmy małżeństwem od roku i niektórzy dziwią się mówiąc - ja bym tak nie mogła... No cóż, jest cieżko, ale mamy wspólny cel.
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 20:27   #11
Elfir
Zakorzenienie

ponad 6 lat zajęło mi takie pokierowanie moim rozwojem zawodowym, ze niedawno otworzylam wlasna firme, zgodna z moim wyksztalceniem i pasją. A na dodatek prowadze szkolenia.
Mam wspanialego faceta (jak czytam niektore posty to widze ze chyba trafil mi sie jakis ideal ), wlasne mieszkanie, a wkrotce wlasny dom.
Wygralam szczesliwy los na loterii zycia.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 20:45   #12
sweetish
Zakorzenienie

Ciekawy wątekchetnie poczytam jak wygląda życie innych Wizażanek...

Mam 23 lata i tysiące niezrealizowanych marzeń wciąż czekających na 'lepsze czasy'. Część z marzeń udało mi sie już zrealizować: jestem w trakcie studiów magisterkich na UJ , zrzuciłam kilkanaście nadprogramowych kilogramów, narzuciłam sobie nowy rytm,bardziej aktywny, przez co być może stałam sie bardziej otwarta na nowe znajomości, sytuacje... zdalam egzamin na prawo jazdy, co podbudowało troszkę wiarę w siebie i w swoje możliwosci.
Mimo to wiele jeszcze w swoim życiu chciałabym zmienić, powiem więcej, chciałabym wywrócic swoje życie do góry nogami. Przede wszystkim chciałabym sie usamodzielnic-zamieszkać na swoim, oddać sie swoim pasjom(podróże, sport,fotografia), kupić samochód, wymarzony aparat... Na dzien dzisiejszy studiuję FP i to wypełnia większość mojego czasu, ponadto 3x w tygodniu chodzę na aerobik i siłownie, spedzam czas ze znajomymi, czytam książki, oglądam filmy, pielęgnuję swoj ogród, pstrykam zdjęcia gdzie popadnie, no i 'wizażuję'... Podsumowując-nic nadzwyczajnego,ale jestem zadowolona z tego, co mam i jak żyję. Do pełni szczęścia brakuje mi drugiej osoby... no i znalezienia pracy w zawodzie, bo bez tego ani rusz, realizacja marzeń byłaby dosyć trudna.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 20:51   #13
oh Mandy
Zakorzenienie

a ja jestem licealistką, chciałabym studiować prawo.. być szczęśliwa..
Stary 2009-08-22, 20:58   #14
rapifen
Zakorzenienie

Haha a jeśli chodzi o sukcesy to po dołączeniu do forum pt pielęgnacja włosów i zgłębieniu tajników pielęgnacji moje włosy wyglądają cudownie to jedyny sukces minionych miesięcy

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 21:27   #15
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
Haha a jeśli chodzi o sukcesy to po dołączeniu do forum pt pielęgnacja włosów i zgłębieniu tajników pielęgnacji moje włosy wyglądają cudownie to jedyny sukces minionych miesięcy
Rapifen, który to wątek? Też chcę
Stary 2009-08-22, 21:50   #16
johnygirl20
Przyczajenie

też chętnie poczytam o was Wizażanki, bo z was naprawde równe kobitki
a ja jestem świeża w tym gronie

od października zaczynam 2gi rok stomatologii, kierunku który ani mnie nie grzeje, ani chłodzi, ale mam nadzieje zapewni w miare spokojna przyszłość i umozliwi spełmianie innych marzeń więc absolutnie nie narzekam
Mam wspaniałego faceta - był moim przyjacielem przez 17lat zanim zostaliśmy parą aktualnie mój tż wyjechał na staż, ale w zeszłą sobote bylismy na weselu u jego rodziny i jeszcze nie zdążyłam znów za nim zatęsknić
a aktualnie po zdanej sesji leże do góry brzuchem, opalam się(jak jest pogoda ), postanwiłam zacząc udzielac na Wizażu, troszkę imprezuje z przyjaciółki, czasem postoje na jakiejś promocji i planuje wyjazd do Grecji

pozdrawiam was wszystkie gorąco
Stary 2009-08-22, 21:56   #17
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez johnygirl20 Pokaż wiadomość
też chętnie poczytam o was Wizażanki, bo z was naprawde równe kobitki
a ja jestem świeża w tym gronie

od października zaczynam 2gi rok stomatologii, kierunku który ani mnie nie grzeje, ani chłodzi, ale mam nadzieje zapewni w miare spokojna przyszłość i umozliwi spełmianie innych marzeń więc absolutnie nie narzekam
Mam wspaniałego faceta - był moim przyjacielem przez 17lat zanim zostaliśmy parą aktualnie mój tż wyjechał na staż, ale w zeszłą sobote bylismy na weselu u jego rodziny i jeszcze nie zdążyłam znów za nim zatęsknić
a aktualnie po zdanej sesji leże do góry brzuchem, opalam się(jak jest pogoda ), postanwiłam zacząc udzielac na Wizażu, troszkę imprezuje z przyjaciółki, czasem postoje na jakiejś promocji i planuje wyjazd do Grecji

pozdrawiam was wszystkie gorąco
Stomatologia to świetny kierunek dobry wybór
Stary 2009-08-22, 22:19   #18
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

To może i ja nieśmiało.. Myślę, że na razie los mi sprzyja. Skończyłam wymarzone studia, dostałam pracę w zawodzie, w której się realizuję. Mam wspaniałego męża, niedługo własny dom, założyłam działalność związaną z ulubionym zajęciem. I tak sobie żyję z dnia na dzień, starając się nie tracić ani chwili z każdego pięknego dnia.
Stary 2009-08-22, 22:31   #19
smiley
Zadomowienie

ja jestem w lo na rozszerzonym angielskim potem chcialabym isc na filologie angielska a potem uczyc w szkole i o ile nic sie nie zmieni to tak bedzie...a jak pojde na calosc to chciałabym isc do szkoły aktrskiej ale marzenia niech zostaną marzeniami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 22:43   #20
posomoulipis
BAN stały

po powrocie do PL dalej próbuje się odnalezc w rzeczywistości..
od października będę studentką prawa
od września zacznę staż w prokuraturze

dodatkowo zapisałam się na kosmetykę <3 /

a póki co moja codziennosc to zastanawianie się nad samą sobą ?
pomiędzy ciągłymi imprezami z przebłyskami życia codziennego..
tęsknotą za ludźmi, którzy są bardzo daleko...
posomoulipis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 22:47   #21
Kira87
Wtajemniczenie

Podczas tegorocznych wakacji stwierdziłam, że mój kierunek studiów nie jest tym kierunkiem, który chciałabym faktycznie skończyć. Zostały mi tylko 2 lata, więc nie będę narzekać, ale wątpliwości narastają. Ogólnie rzecz biorąc mam dziś gorszy dzień - niestety.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy."
~Lineage2 & Sigur Ros fan
Kira87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 23:29   #22
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Ja mam fajnego faceta, z którym póki co mi się układa. Uwielbiamy spędzać ze sobą czas, bardzo się kochamy.
Studiuję farmacją w Poznaniu. Teraz drugi rok, bo wcześniej byłam na Biologii (zrezygnowałam, poprawiłam wynik matury, bla bla :P). Jestem bardzo zadowolona z tego kierunku, atmosfery panującej na Uczelni. Mam jakieś tam plany dotyczące przyszłości, ale jeszcze nie do końca sprecyzowane (zapewne zrobię jakąś specjalizację po studiach). Oprócz tego jestem na etapie poznawania coraz większej ilości ludzi Niedługo nie będę się w stanie w tym wszystkim połapać :P
Mogę szczerze powiedzieć, że jestem szczęśliwa
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 23:49   #23
Kirsti
Rozeznanie

Ja mam 22 lata i studiuję FP, troszkę z wyboru, troszkę z przypadku, ale jestem zadowolona, bo poznałam na studiach naprawdę wspaniałych ludzi. Studia zdecydowanie za szybko mi lecą. A jak już zlecą, to na pewno będę poważnie myśleć o założeniu własnej firmy.

W ciągu roku oprócz zajęć na uczelni, chodzę na angielski, 2 razy w tygodniu na aerobik, spotykam się z przyjaciółmi, zajmuję się kotkiem, czytam wizaż i od czasu do czasu coś napiszę
Właśnie wróciłam z cudownych (ale za krótkich) wakacji z Turcji i planuję kolejne wyprawy - do Finlandii. Na razie nie mam TŻ, ale za to otaczają mnie naprawdę wspaniali znajomi, z którymi mogę się śmiać i płakać. Brakuje mi jeszcze trochę do pełni szczęścia, ale uważam, że nie mam na co narzekać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-23, 00:31   #24
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Ja dostałam się na prawo na UW, spełniając swoje marzenie, a jak już je spełniłam to się jakoś nie cieszę... Mam nadzieje odnaleźć się na studiach, podejrzewam, że będzie trudno, bardzo się boję. Mam nadzieję, że prawo nie okaże się pomyłką i że w trakcie studiów "wymyślę", co konkretnie chcę robić w życiu.
Mam chłopaka, bardzo go kocham, choć układa się między nami różnie.
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 08:39   #25
makeupnotwar
Wtajemniczenie

ja? wygrałam los? chyba tak
mój facet, chociaż ostatnio mamy lekką tendencję spadkowo-kłótniową jest bez wątpienia TYM. żeby nie było za pięknie, jego rodzina + ja = wielki pożar, ale powoli uczę się dystansu mieszkamy razem, docieramy się... chcę już wrzesień i powrót do naszego mieszkanka

moja 'kariera' na razie jest tylko akademicka. studiuję 2 kierunki, miałam rok przerwy. zobaczymy jak to będzie. moim marzeniem jest mieć doktorat z literatury i pracować na uczelni, a na pół etatu jako lektorka

czasami czuję się jak wizażowy ideał z intymnego... bo o ile w życiu codziennym często tkwi we mnie osa i choleryczka, w związku jest jakoś inaczej, piękniej. czuję się jak w związku z obcym z innej planety, czytając sporą część tematów tutaj...

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 09:55   #26
_Emi_
Zakorzenienie

Od października zaczynam studia, już sobie obiecałam że poprawię maturę.

Dziś mam rocznicę z lubym ;]
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 10:02   #27
studi
Zakorzenienie

23 lata, skończone 2 kierunki(3 w planach), praca w zawodzie+wspaniały facetNic dodac nic ując
Stary 2009-08-23, 10:14   #28
kermitowa
Zadomowienie

A to moze i ja sie ujawnie
W tym roku koncze studia, na ktore zawsze chcialam pojsc, i niestety czeka mnie pisanie pracy mgr. Mam fajnego faceta, od niedawna mieszkamy razem, mamy wlasne mieszkanie, i psa. Pracuje w kierunku zgodnym z moimi studiami. Uwielbiam zakupy, dalekie podroze i kino.
Podsumowujac moge powiedziec ze jestem zadowolona z tego co mam
Stary 2009-08-23, 10:38   #29
Madaleinee
Zadomowienie

hm..to ja też się pochwalę
Mam najcudowniejszego faceta na świecie, od października zaczynam studia, jedyny mój minusik to, że nie mam stałej pracy ale jakoś specjalnie na razie nie mogę narzekać.
I tak jak większość z Was, kiedy czytam intymny to mam wrażenie, że mieszkam na innej planecie

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 11:29   #30
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Emi_ Pokaż wiadomość

Dziś mam rocznicę z lubym ;]
Gratulacje

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości