|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Słonik poszukuje!
NIEAKTUALNE
'Rzeczy' pierwszej potrzeby/kaprysu: + L'oreal - Płyn dwufazowy do demakijażu oczu + suchy szampon, np. klorane – tylko nowe + Kerastase Biotic - Bio-Recharge, do mieszanych - każda ilośc! + DR. HAUSCHKA - Puder brązujący Novum + Lumene - krople witaminowe do twarzy + The Body Shop - Masło różane do ciała + The Body Shop - Maseczki do twarzy - Blue Corn, z vit C, Tea Tree + Revlon,Wet/dry paletka cieni PASTEL FREEZE + Pędzelek do cieni - z miękkim, krótkim włosiem + Odżywka do rzęs, tylko nowa! Najchętniej Oriflame + Dermesa – Płyn na pękające pięty, suche dłonie + Clinique – Maczek Fresh Bloom, 01. Peony – tylko miniaturka > mini Superbalmy Clinique - tylko nieużywane > Lakier L'oreal Infinium 2 albo 3 – najchętniej wersja 100 ml Książki: + Jak żyć z właścicielem neurotycznego kota (w stanie idealnym, lub nowe!) > Biżuteria Hand-made, ale mogę być wybredna, lubię kryształy Swarovskiego Chętnie rozejrzę się za ubraniami: > buty - półbuty, balerinki, kozaki - rozmiar 40 > długie tuniki / M > Rurki 40/42 > paski do tunik > bluzeczki obcinane pod biustem / M > wzorzyste rajstopy/pończochy > staniki 75/80 B Rzeczy drugiej potrzeby: > Nivea GoodBye Cellulite = zapas > Micel do twarzy - nowy, lub mało używany > Odlewki profesjonalnej pielęgnacji do włosów (50-100 ml) (chętniej szampony) > Sypkie cienie Gosh - tylko niektóre odcienie (odpadają bardzo jasne, oraz wszelkie odcienie niebieskiego) - najchętniej przyjmę fiolety > Smacker - Lip frosting - tylko truskawka lub berry surprise - tylko nowe lub z niewielkim ubytkiem > Bielenda SexyLook - do biustu > Akumulatorki AA - najlepiej GP - tylko nowe, zapakowane fabrycznie, ładowarka gp > Torebka - worek, ale niekoniecznie. Odcienie fioletu, czerń, granat, raczej duża Kosmetyki, na które chętnie się skuszę jako ‘dodatki do wymian’, nie ze względu na wartośc, ale na poziom zapotrzebowania : > Preparat zmniejszający pory np. Clinique - Pore minimizer - tylko próbki > KLORANE - z wyciągiem z pokrzywy – może być ze sporym ubytkiem > Schwarzkopf: + Maska regeneracyjna - Repair Rescue - na spróbowanie + Ekspresowa maseczka regenerująco-wygładzająca - podłużne saszetki po 15 ml > Shiseido - White Tsubaki - odżywka i szampon - na wypróbowanie > Pielęgnacja Tołpa - tylko niektóre kosmetyki > Preparaty antycellulitowe, mogą być próbki > Naklejki na paznokcie (tonacja - czerń i biel, chętnie z symilkami) Zapach:(w przypadku tych droższych - tylko mniejsze ilości - próbki, odlewki do atomizerków, końcówki – do uzgodnienia Chętnie przyjmę również puste atomizerki szklane > CK eternity summer > Cat deluxe at night > Nina Ricci - Nina - Intimately Beckham > Lalique - Amethyst i inne ![]() Chętnie przyjmuję też próbeczki zapachów - zarówno męskich jak i damskich Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-10-19 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Słonik poszukuje!
Kochana!
Chcialas: Escade Moon Sparkle odlewke 5ml (tylko musisz mi fioleczke podeslac bo nie mam ![]() Aqua Lily The Body Shop nowe 30ml Odlewke Halle moge Ci zrobic 10ml Kiedys chcialas miniaturke Tommorow Avon znalazlam ja i moge dorzucic A ja chce: Oriflame Skindividual - Fluid na dzień spf 15, nowy Oriflame - Scrub enzymatyczny Radiant Energy, w proszku, nowy Wode Beach fun 30ml Mysle ze to korzystne co ty na to??? Jesli nie to dobierz sobie cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.