|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak pomalować pokój?
Przepraszam jeśli tak wątek już jest ale bardzo potrzeba mi pomoc... Więc mam pokój z szerokości 2m i długości 5m ( na dole fotka) i chciałabym pomalowac go na czerwono. Zastanawiałam się nad tym bardzo długo i już nie zmienie zdania na inny kolor jednak mam wątpliwosci co do tego czy pomieszczenie się nie zmiejszy jeśli pomaluje wszystkie tak samo. Może połączyć to jakoś z beżem? albo innym odcieniem? tyko jakim? i jak pomalowac? dwie długie ściany na przeciwko siebie na czerwień i dwie małe na beż? czy na odwórt? a może jedną małą i długa na czerwono i tak samo z innym odcieniem? proszę o pomoc bo remont zaczyna sie za kilka dni a muszę podjąc decyzje w jak najkrótszym terminie ;((
Kod PHP:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak pomalować pokój?
wątek już jest tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172806
można tam napisać swój post zamiast co chwilę tworzyć nowe tematy i robić bałagan na forum. korzystanie z wyszukiwarki jest podobno na tym forum obowiązkowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jak pomalować pokój?
Kurcze, ja mam identyczny problem a w przytoczonym przez dirt wątku wcale nie ma na niego odp!!! Więc dirt zanim po kimś pojedziesz to upewnij się, że masz rację. Ja też na pewno chcę czerwone ściany, ale nie wiem czy wszystkie (z miłą chęcią ale obawiam się, że będzie za ciemno) czy rozjaśnić beżem, a jeśli tak to jak? Jedna ściana czerwona a 3 beżowe, czy 2 czwerwone a 2 bezowe a jeżeli tak to które: przeciwległe czy przylegające??? Mój pokój tez jest raczej podłużny i obawiam się, że pomalowanie dłuższych ścian na czerwono a krótszych na beżowo tylko spotęguje ten efekt ;/ Jednocześnie czerwony na krótszych śnianach tylko to dla mnie za mało;/ Przejżałam wszystkie wątki, owszem jest sporo zdjęć i tematów o czerwonych pokojach ale zawsze widać tylko 2 ściany;/ A jak jest jakieś łączenie z innymi kolorami to są wrzucone zdjęcia z katalogów meblowych, gdzie jest dużo wnęk, obowiązkowo kominek i na takim pokoju można poszaleć, ale jak pomalować zwykły pokój który ma 4 ściany , żadnych wnęk , kominków itp. Proszę o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.