|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam i mogę dać dużo za...
Oto moja Wishlista:
-Pędzle do makijażu -Ange ou Demon Elixir baaardzo -Alfaparf semi di lino szampon -Miss Dior Cherie EDP -Clinique, Almost Powder Makeup SPF 15 -puder sypki Clinique każda ilość -puder sypki Chanel Poudre Universelle Libre 30 -wysokopółkowe szampony do włosów przetłuszczających się (może być odlewka) -wysokopółkowe szampony nawilżające (może być odlewka) -SVR 50 puder z filtrem -biotherm bust up (stare) -Shiseido Luminizing Color Powder (najchętniej L3) -Max Factor Facefinity Compact 005 Sand -Sephora fond de teint matifiant compact nr D30 -Givenchy Parad’eyes tusz -Make up Forever fluide pour Visage & Corps -Schwartzkopf Silhouette Pure Formula Invisible Hold compact hairspray (pomarańczowy) -Yves Rocher Tradition de Hammam peeling -Yves Rocher Tradition de Hammam mydło -Lumene 24h vita-nectar -Clinique DDML -Clinique city block 25 -Clinique superdefense -generalnie Clinique z filtrem -kremy pod oczy/próbki -krem do cery trądzikowej p/wypryskom -Nowe kosmetyki wysokopółkowe/lub próbki dla cery dojrzałej -korektor La Praire -Chanel Levres scintilliantes Moja Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365769 Edytowane przez hanyseq Czas edycji: 2012-06-22 o 10:28 Powód: dodatki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam i mogę dać dużo za...
Mam w wątku, między innymi pędzel Inglota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.