|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
. My wardrobe -LolciQ
NIEAKTUALNE
PROSZĘ NIE WKLEJAĆ LINKÓW!!! UWAGA! dostałam negatywną przekupkę niesprawiedliwie, dziewczyna nie przysłała mi sowich rzeczy i wystawiłam jej negatywa, więc ona żeby mi się odwdzięczyć również to zrobiła, proszę się tym nie sugerować ![]() zasady: 1. jeżeli ktoś ma mniej przekupek, to wysyła pierwszy i tego samego dnia wysyła zdjęcie potwierdzenia wysłania na e-maila i osoba z większą ilością przekupek również wysyła w ten dzień (tak chyba prościej i szybciej) 2. ciuszki wysyłam wyprane 3. nie prasuję ciuszków bo i tak pogniotą się w czasie przesyłki 4. jeżeli ktoś ma 0 przekupek to niech wyśle pierwszy (różni ludzie się zdarzają) 5. Nie odmieniam się, jeżeli chcesz, mogę zrobić dodatkowe fotki. Odpowiadaj u MNIE W WĄTKU ![]() Oczywiście wysyłam listem poleconym (ekonomicznym) Wymieniam się za rzeczy z mojej wish, chyba, że naprawdę coś mi wpadnie w oko http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post12592330 Na różowo REZERWACJA Na szaro RZECZY WYMIENIONE Edytowane przez lolciq Czas edycji: 2009-10-19 o 16:09 |
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: . My wardrobe -LolciQ
4. Bluzy
a) Bluza Cubus (biała) rozmiar XS/ na S też pasuje b) Bluza terranowa na suwak rozmiar S (z tyłu ma nadruk) c) Bluza Bershka rozmiar S w groszki d) Bluza żółta na suwak rozmiarówka dziecięca ale na S/XS welurowa Edytowane przez lolciq Czas edycji: 2009-09-06 o 20:23 |
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie???4. Kurtka dżinsowa
rozmiar M
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś za kurtkę jeansową?
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
up
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ale nie oddam butów z prwdziwej skóry za katankę
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- chyba jednak zrezygnuję z tej wymianki
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie z obydwu wątków za :
1. Bluzeczka Tally Weil rozmiar M ale zdecydowanie S/XS a) Bluza Cubus (biała) rozmiar XS/ na S też pasuje d) Bluza żółta na suwak rozmiarówka dziecięca ale na S/XS welurowa c) Bluza Bershka rozmiar S w groszki
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się u Ciebie: Bluzka C&A
rozmiar M i kurteczka jeansowa ![]() Tylko prosiłabym o ich wymiary, bo ja też chudzinka jestem
Edytowane przez bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f Czas edycji: 2009-08-27 o 21:24 |
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
No i sukienka nie ma śladów użytkowania, tylko ja nie lubie takich dekoltów dużych (a tym bardziej mój facet)
Jest to rozmiar bodajże 8, pasuje na S, bo ja taki też noszę, ale mogę jeszcze podać wymiarki ![]() Bluzeczka wrzosowa jest trochę większa, ale ta druga też jest dość mała, skracałam jej ramiączka ale i tak ma wielki dekolt co nie podoba się mojemu mężczyźnie Ciężko będzie mi ją oddać hihi bo uwielbiam ten kolor ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Teraz to się zakręciłam co Ty chcesz ![]() Czyli tak: bluzeczka niebieska z zbyt dużym dekoltem, bluzeczka w kwiaty delikatna taka różowa i sukienka, dobrze rozumiem ? ![]() Torebeczkę oddam jeśli mi coś dorzucisz :P ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Zapomniałam o wymiarach, podaje wszystkie w biuście: Sukienka 30 (troszkę się rozciąga) rozowa bluzeczka w kwiatki tak samo, regulowane ramiaczka, dobrze sie rozciaga, długośc mierzona do wysokosci pachy to okolo 35 cm ![]() Wrzosowa ma 34 ![]() Top shop ta niebieskawo morska ma 32, też się rozciąga ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Sukienka to 100% polyester lining i 100% polyester Bo pod spodem jest taka cała czarna poliestrowa, a na wierzchu taki inny ciekawy materiał![]() chetnie dorzuce ten podklad
Edytowane przez bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f Czas edycji: 2009-08-27 o 23:41 |
|
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze jak tak teraz mysle, to chyba nie oplaca mi sie dwoch rzeczy za 4
A co bys powiedziala na to, że moja sukienka i bluzka esprit za Twoja bluzeczke?![]() No chyba ze pokazesz mi jakies zdjecie kurteczki na sobie i skusisz
Edytowane przez bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f Czas edycji: 2009-08-28 o 09:58 |
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
uppp
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
ja tez nosze S i xs i sa na mnie za duze.pozdrawiam.
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten sweterek to takie większe M bo ja mam S i jest za duży niestety
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- poza wątkiem nie mam niestety nic
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba i się bardziej ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1251287351
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
za bluzy oddam kardigan i to bolerko, tylko ze twoje rzeczy są nowe a bolerko troche nosiłam nie ma żadnej wady
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- mogę dodać ci jeszcze tą piaskowa. Tylko mi napisz ile maja bluzy w biuście ( bo to dla mnie najważniejsze) i ile dł ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- nie wejdę w białą biustem ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- kardigan ma szer 46 dł 52, bolerko jest rozciągliwe więc na szerokość wejdzie na każdego, piaskowy ma 40 w biuście i 49 dł, ale tak jak napisałam nie wejdę biustem niestety w tą białą ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- C85 ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- tak to Ska ale on sie rozciąga i może dlatego tyle wyszło, napewno s ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- ok może być twoja bluza za moje bolerko i piaskową
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Blog kosmetyczno-pazurkowy

A co bys powiedziala na to, że moja sukienka i bluzka esprit za Twoja bluzeczke?
Wymiana