|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
powiększenie piersi - 450 cc -dziewczyny o tym rozmiarze implantu ,prosz e o pomoc
Witam,
10 lutego mam ustalony termin operacji u dr niemkiewicza. Na wszystkie pytania znam już odpowiedzi nurtuje mnie jednak taka sprawa.... Pan dokrot wybral mi rozmiar implantów 375 i 450 cc (rozniaca ze wzgledu na asymetrię) . "przymierzalam" na konsultacji i wydawalo sie ok ale teraz jak mysle,ze to bedzie rozmiar DD ...Doktor mowil,ze nie bedie to u mnie razaca wygladac bo MAm 172 cm wzrostu i waże 61 kg. Sylwetke mam normalna ,nie jestem ani chuda ani gruba. ALe nijak nie moge sobie wyobrazić tego jak bede wygladac, I tu powstaje prosba o pomoc do WAS .. prosze odezwijcie się,doradzcie cos, moze macie swoje fotki przed i po ,nawet z mniejszymi implantami zebym miala jakiekolwiek porownanie,...mam malo czasu bo operacja za 20 dni..... prosze pomocie........ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: powiększenie piersi - 450 cc -dziewczyny o tym rozmiarze implantu ,prosz e o
Cytat:
450 brzmi naprawde solidnie ![]() Moja Droga, wziełabym to, co proponuje Ci lekarz ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: powiększenie piersi - 450 cc -dziewczyny o tym rozmiarze implantu ,prosz e o
W 100% zgadzam się z Pati. Przy Twoich wymiarach to wcale nie jest jakiś mega wielki rozmiar!! A mierzenie wkładek pod bluzkę w żadnym stopniu nie oddaje efektu.Odsyłam Cię na forum beuty, tam znajdziesz zdjęcia dziewczyn z Twoimi wymiarami i sama oceń jak wyglądają implanty tej wielkości.
Twój lekarz zapewne dobrze Ci doradził. Pozdrawiam i życze powodzenia.
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
będą okrągłe, juz dzownilam do lekarza, na razie dalalm 400 ale ostatecznie dr niekmiewicz powiedzial,ze moge 5 mniut przed operacja zmienic zdanie.....
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Witaj!
Ja mam wkładki 450 i 500 cc profil VHP(ten najwyższy)Eurosilicone ![]() I powiem ci ze nie mam wielkich piersi!Mam 169cm wzrostu i ważę 62 kg(przytylo mi sie po operacji) a piersi moje wogole nie rzucają się w oczy! Pzdr!I życzę pięknego biustu!!!
Edytowane przez Katia25 Czas edycji: 2009-02-01 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny!!!!!
Zarejestrowałam się na tym forum jakiś czas temu. Od kiedy ustaliłam z moim lekarzem rozmiar wkładki zaczęłam się zastanawiać czy to dobry wybór (czy nie będą za małe???) może wiecie coś na ten temat... mój lekarz wybrał mi 375 HP mentora pod mięsień. Oczywiście ja wybrałam okrągłe, bo tylko o takich marzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
Czesc,ja mam wyznaczony termin operacji na grudzien br.,implanty okragle, tyle ze dr zasugerowal mi 285 ,nie wiem czy przy moim wzroscie 174cm i wadze 56 kg - jestem szczupła to troche nie za malo.moglabym poprosic o zdjecia tych pan co juz maja okragle,lub chociaz o sugestie,dziekiiiiiii
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.