|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Fryzjer i kosmetyczka z Dąbrowy Górniczej
Cześć dziewczyny. Ten wielki dzień coraz bliżej, a ja nie mogę znaleźć dobrej fryzjerki i kosmetyczki. I z tym właśnie problemem się do was zwracam. Szukam jakiegoś dobrego salonu w Dąbrowie Górniczej lub okolicach, w którym jest zarówno fryzjer i kosmetyczka, z którego będe zadowolona. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer i kosmetyczka z Dąbrowy Górniczej
Właśnie mam ten sam problem jeśli chodzi o Chorzów, bo znajduję albo salon fryzjerski, bez kosmetyczki, lub osamotnioną kosmetyczkę. Może znacie salon w Chorzowie gdzie można być obsłużonym komplementarnie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Hej jeśli chodzi o salon to polecam MARGRET na ul.Piłsudskiego 32 w D.G. ale proście o szefową P.Małgosia. jest bardzo miła i super czesze.pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Nie wiem czy Ci pomogę ale ja chodzę do "Twoja Metamorfoza" w billi klimzowiec (kosmetyka i fryzjer). Jest to mój trzeci salon w życiu (więc dużego przeglądu nie mam) ale stamtąd zawsze wychodzę zadowolona.
Jeśli masz większe "doświadczenie" w chorzowskich salonach to napisz czy wybrałam najlepszy ![]() Pozdr |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki,
jeśli chodzi o fryzjerkę to nie mam jeszcze nikogo , ale za to wizażystkę mam rewelacyjną )). Jest z Dąbrowy Górniczej i co najważniejsze to jest już sprawdzona, bo malowała chyba wszystkie moje znajome, które wychodziły za mąż. Jestem już po makijażu próbnym i normalnie rewelacja. Nie miałam tapety, tylko rewelacyjnie podkreślone oczy ( bo tak chciałam) i wymodelowaną twarz. Makijaż utrzymał mi się od rana do drugiego rana ( bo akurat udało mi się umówić się na jego wykonanie w Sylwestra . Jeśli chcecie namiary wyśle Wam na maila albo priv. Aha, a jeśli macie jakieś info o sprawdzonej fryzjerce z Dąbrowy albo okolic dajcie znać. Buźki
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Czy mogłabys mi podać namiary na tą wizazystkę z DG? Z Jakim kosztem nalezy sie liczyc? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Poszukuję zaufanej wizażystki. Proszę Cię o info. dot. w/w wpisu. Jestem z DG.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
mogę prosić o te namiary na tę wizażystkę?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

, ale za to wizażystkę mam rewelacyjną
)). Jest z Dąbrowy Górniczej i co najważniejsze to jest już sprawdzona, bo malowała chyba wszystkie moje znajome, które wychodziły za mąż. Jestem już po makijażu próbnym i normalnie rewelacja. Nie miałam tapety, tylko rewelacyjnie podkreślone oczy ( bo tak chciałam) i wymodelowaną twarz. Makijaż utrzymał mi się od rana do drugiego rana ( bo akurat udało mi się umówić się na jego wykonanie w Sylwestra
Poszukuję zaufanej wizażystki. Proszę Cię o info. dot. w/w wpisu. Jestem z DG.