|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Uczulenie w ciazy??
Witam! niewiem czy taki watek juz jest szukalam ale nie znalazlam.. jestem w 4 miesiacu ciazy i w ostatnich dniach zaczelam miewac zwedzącą wysypke na ciele.. kuwcze nigdy nie mialam na nic uczulenia wszystkie kosmetyki jakie uzywam stosuje od lat.. slyszalam ze w ciazy jest sie bardziej na to podatnym.. mialyscie cos takiego moze?? prosze o rady ..
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uczulenie w ciazy??
Niestety możliwe- ja w ciąży np. dostałam alergii na koty, z którymi się wychowałam
![]() ![]() Ale może to nie na kosmetyk, może na jakieś pożywienie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uczulenie w ciazy??
Zgadza się, to może być alergia pokarmowa.
Ja jeszcze przed ciążą nagle, po 33 latach dostałam uczulenia na pomidory. Jeśli zjem bez skóry to po prostu się drapię, ale jeśli ze skórą to jest masakra, mam bąble i takie swędzenie, że nie pomaga nic poza tabletką antyalergiczną, której oczywiście w ciąży nie wolno. Przeanalizuj co jesz i staraj się na parę dni odstawić (pojedynczo) takie najczęściej uczulające produkty. Może wpadniesz na to co to jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.