|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() SZUUUKAM! plaszcza na jesień, butów i innych rzeczy... może masz?
Witam
![]() ![]() ![]() Nie chcę: *czerwonego (foto czerwonego - chodzi mi o ten fason!) *żółtego *beżowego Potrzebuję też dłuższych kardoganów, najlepiej tunikowatych, koszul tunikowatych, dluzszych golfow. wszystko co bedzie do około polowy pupy ![]() Podoba mi sie ta bluzeczka na ostatnim foto, jak ktos ma cos podobnego to pisac ![]() Szukam tez polbutów, moga byc szare, fioletowe, czarne, itp itd rozwaze wszelkie propozcje ![]() ![]() Szukam tez jakichs saszków jesienno - zimowych, badz kozaczkow na malym obcasie moga byc na klocku Narazie wklejam tylko przykladowe foty plaszcza - plaszcz mnie najbardziej interesuje! ![]() Szukam ciuszkow w rozmiarze XS/S, S lub S/M (zalezy jaka rozmiarowka)
WYMIANKA... CIUSZKI, PASKI, BIŻU, BUTY, KOSMETYKI ![]() CZĘSTE DOKŁADKI ![]() ciuszki na stronie 1, 2, 3 (ostatni post) i 4 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez PinkNiunia8989 Czas edycji: 2009-09-10 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SZUUUKAM! plaszcza na jesień, butów i innych rzeczy... może masz?
u mnie plaszczyk
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
u mnie płaszczyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
U mnie trenczyk i plaszczyk, ale nie wiem czy z rozmiarem bedzie OK
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.