![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Luckyscent - październik
Witam serdecznie,
Na początku października planuję zakupy w sklepie zagranicznym Luckyscent: http://www.luckyscent.com/ Może ktoś chciałby się przyłączyć? ![]() Limit na Lucky na 1 paczkę, to 500 $, dla siebie rezerwuję 150 $ . Termin Początek października/data do ustalenia. Pieniążki zbierałabym, gdy zbiorą się chętni od 05 października /zakupy w momencie zebrania wszystkich pieniążków. Koszt wysyłki z Lucky International US Post Express Mail $40.00 40 $ dzielone na liczbę chętnych Koszt wysyłki ode mnie do Was - flakon: 10 zł paczka priorytetowa + 2 koperta bąbelkowa = 12 zł Możliwe ubezpieczenie na życzenie. - próbki: 5 zł list polecony priorytet + 2 zł koperta bąbelkowa = 7 zł Kurs walut Szacunkowy kurs dolara - proponuję 1 $ = 3 zł. Oczywiście wszelkie nadwyżki zwrócę na konto, a o ewentualne niedopłaty poproszę po ściągnieciu pieniędzy z karty Cło Istnieje możliwość oclenia paczki. Narazie nie będziemy zawracać sobie tym głowy. Gdyby doszło do tego, ewentualne cło rozliczymy w momencie oclenia. ![]() Darmowe próbki Do każdej butelki (chyba się nic nie zmieniło) Lucky daje 1 próbkę. Można odrazu napisać jaką chcecie. Lucky załącza wskazane próbki, ale może się też zdarzyć, że załączy jakąś inną próbkę. Zapraszam serdecznie ![]() LISTA CHĘTNYCH: monme - 150 $ Furkadusz - 130 $ KasiaxQ - 86 $ Agaa13 - 42 $ Selya - 38 $ ......................... ..................... razem: 446 $ Edytowane przez monme Czas edycji: 2009-10-09 o 07:53 Powód: aktualizacja listy chętnych |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Luckyscent - październik
ja bym bardzo poprosiła żeby zaklepać mnie na jedną flaszkę w okolicach 80$-doprecyzuję się jak powącham to co mam do powąchania
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Serdecznie dziękuję
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- z próbek wymyśliłam- mb03 ![]()
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2009-09-30 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
mam nadzieję, że jako nowicjusz na forum mogłabym się podłączyć do zakupów ^^
jeśli tak to bardzo bym prosiła o rezerwację 130$ |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeśli można to i ja prosiłabym o dopisanie do listy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]()
#8 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przepraszam, że dopiero teraz odpisuję.
MaryJane - nie ma sprawy, nic się stało ![]() BlackCreature - oczywiście, że można, wpisuję Cię na listę ![]() Lizzyrerth - sprawa ma się następująco, po wpisaniu BlackCreature (według kolejności zgłoszeń) zostaje wolnych 90 $, z czego Contax wcześniej poprosiła mnie na PW o rezerwację 60 $ do soboty (w sobotę ma mieć możliwość przetestowania pewnego zapachu i wtedy ostatecznie zdecydować). Gdyby Contax była nadal chętna, to nie zmieściłybyśmy się już w limicie 500 $ (taki limit ma Lucky na 1 paczkę), gdyż zostałoby do dyspozycji tylko 30 $. Gdy jednak zrezygnuje, to wolnych będzie 90 $, więc i tak nie starczy na Twoje 140$. Chyba, że chciałabyś coś innego wziąć i tańszego, gdyby Contax zrezygnowała? W każdym bądź razie w sobotę wieczorem lub najpóźniej w niedzielę rano dałabym znać, co i jak. ![]() Edytowane przez monme Czas edycji: 2009-10-01 o 20:30 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Monme, gdyby była szansa, to ja prosiłabym o $80. Mogę wpłacać choćby zaraz jakby co
![]()
#10 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w związku z tym, że jutro już 5 października, proszę Was o potwierdzenie swojego udziału. Mam też pytanie, czy pasuje Wam termin zbierania pieniążków od wtorku, tj. 06 października?
![]() Furko, BlackCreature, Contax - proszę o potwierdzenie swojego udziału i podanie już ostatecznych kwot ![]() Lizzyrerth - i jaka jest Twoja decyzja, w przypadku, gdyby Contax zrezygnowała? KasiaxQ - sytuacja ma się następująco - gdyby Contax i Lizzyrerth zrezygnowały, to wtedy zostaje wolnych 90 $, także byłaby możliwość na dołączenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
OK, bardzo dziękuję. Ja jestem zdecydowana na 100% i, tak jak pisałam, szybki termin wpłat bardzo mi odpowiada.
#12 |
Raczkowanie
|
W takim przypadku będę musiałą podziękować
![]() Pozdrawiam i może następnym razem się załapię! |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Monme, potwierdzam oczywiście swój udział - $130. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Momne czy jest cos wolnego?
![]() Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-10-04 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Lizzyrerth - bardzo dziękuję za informację
![]() Furko - dziękuję za potwierdzenie ![]() KasiaxQ - dziękuję za potwierdzenie. W związku z tym, że Contax i Lizzyrerth zrezygnowały, zostaje wolnych 90$, także wpisuję Cię na listę ![]() ![]() Agaa13 - w chwili obecnej nie ma wolnych $, ale w przypadku, gdyby BlackCreature zrezygnowała lub się nie odzywała załóżmy do wtorku włącznie, pozwolę sobie potraktować brak jej odezwu, jako rezygnację, ponieważ nie chciałabym przedłużać zbytnio tych zakupów i wtedy wolnych będzie 130$. Sprawa wyjaśniłaby się zatem najpóźniej do środy. Ile potrzebujesz $? ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- P.S. Właśnie zauważyłam, że BlackCreature zrobiła się pomarańczowa, zatem oficjalnie chyba można wykreślić ją z listy. ![]() Aggo13, wolnych zatem jest 140 $, także jeśli masz ochotę się przyłączyć, to zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekam na dane do przelewu.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Momne ja chciałabaym zarezerwowac ok. 45$. dokładnie nie pamietam kwoty. jak wroce z pracy to sie odezwe, dobrze?
#18 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wpisując Agaa13 na listę mamy wolnych ok 95$.
Mam pytanie, czy startujemy i przesyłkę z Lucky dzielimy na 4, czyli wyjdzie po 10$ na głowę, czy czekamy jeszcze, czy ktoś się zgłosi. ![]() Dajcie znać, co robimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie możemy lecieć, nie czekając. To raptem $2 więcej za przesyłkę, jeżeli podzielimy ją między 4 osoby.
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Oczywiście, jestem za tym, by zamknąć listę i rozpocząć procedurę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A czy ja mogę prosić jeszcze o max $6 na próbeczki? Muszę przejrzeć listę próbek i wtedy będę wiedziała, czy chcę tylko jedną (do flaszki) czy jeszcze dodatkowo 1-2. Zaraz to zrobię.
Edit: to ja już wybrałam ![]() I od razu to, co chcę do flaszki, żeby nie zapomnieć: Parfumerie Generale L'Eau Rare Metale ![]()
Przygarnę Meharees ![]() Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-10-05 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Monme, ja jestem zdecydowana. chciałabym dla siebie zarezerwowac 42 $.
co do bezpłatnej próbki- jeszcze nie wiem co chciałabym. dzisiaj wieczorem mogłabym sie okreslic. czy mamy juz zaczynać czy poczekamy na jeszcze kogoś- mnie jest obojetne. ja sie dostosuje do wiekszości ![]() nie mam takze Twoich danych do przelewu.
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zatem skoro większość jest za, to zaczynamy
![]() Za chwilkę prześlę Wam dane do przelewu. Furka już ma ![]() Przesyłkę z Lucky dzielimy na 4, czyli po 10$ na głowę, resztę wyliczeń wedłyg informacji na wstępie wątku ![]() Zakupy będę klikać, gdy będę miała komplet wpłat. Dajcie znać, jak wpłacicie. Proszę Was jeszcze o dokładne informacje na PW lub w wątku, co mam kupić, jaką darmową próbkę do flakonu sobie życzycie i od razu dane do wysyłki za jednym zamachem, żebym już miała komplet danych. ![]() P.S.1. Będę Was na bieżąco informować w wątku o postępie naszej akcji. P.S.2. Proszę też o informację, jaką wysyłkę wybieracie ode mnie do was, czy ubezpieczona itp. Edytowane przez monme Czas edycji: 2009-10-05 o 20:25 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Monme, zaraz wyślę Ci mój adres na PW.
Bardzo proszę o Satellite Padparadscha. Powtórzę jeszcze o próbkach, żeby było wszystko w jednym miejscu ![]() Darmowa do flachy - Parfumerie Generale L'Eau Rare Metale. I poproszę jeszcze próbkę za $3 - Keiko Mecheri Paname. A jeżeli chodzi o przesyłkę od Ciebie, to poproszę paczkę priorytetową ubezpieczoną na 250zł. Już wpłaciłam ![]()
Przygarnę Meharees ![]() Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-10-05 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Monme mam juz Twoje dane na PW. postaram sie jeszcze przed praca wyslać CI co zamawiam i jaka próbke darmowa chciałabym.
jak wróce z pracy to zaraz Ci wysle pieniazki.
#27 |
Raczkowanie
|
KasiaxQ - pieniążki już mam na koncie. Dziękuję za szybka wpłatę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Nindżopesz
|
Przepraszam, że tak na ostatnią chwilę ale czy mogłabym prosić o kilka próbek czy już po ptokach? Byłaby to kwota 16 $...
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.