![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Odlewki perfum
Witam wszystkich zainteresowanych (niezainteresowanych też
![]() Generalnie preferuję wymianę perfumy za perfumy, więc innymi rzeczami/kosmetykami nie jestem zainteresowana. Te z gwiazdeczkami (***) już na bank tylko za coś z moich wish'ów ![]() Mam do wymiany próbki 1-2 ml (r) lub odlewki (o): - C-Thru Black Diamond r, o (nawet do 55 ml, tyle jest w buteleczce) - Magnetism Escada r, o (do 10 ml) - Wish Chopard r, o (do 10 ml) - Kokos YR r, o (do 10 ml) - Wanilia YR r, o (do 10 ml) - Vanille Chocolat Sephora r, o (do 10 ml) - Addict Ch. Dior r *** - Creme Brulee Demeter r - Sugar Cane Demeter r - Brownie Demeter r - Jasmin di Giava Tesori d’Oriente r, o (do 20 ml) - Angel T. Mugler r *** - Madness Chopard r, o (do 10 ml) - NU EDT YSL r, o (do 8 ml) - Sweet Darling Kylie Minogue r, o (do 5 ml) - Hypnotic Poison Ch. Dior r *** - Lolita Lempicka EDP r *** - Apparition E. Ungaro ok. 1 ml r - L’Instant Guerlain ok. 1 ml (na dnie w atomizerze 5 ml) - Angel la Rose T. Mugler ok. 0,5 ml firmowa - Angel Violette T. Mugler ok. 0,6 ml firmowa - Alien T. Mugler ok. 0,6 ml firmowa - The One D&G ok. 1,4 firmowa - Insolence EDT Guerlain ok 0,3 ml r - Boudoir V. Vestwood ok. 0,5 ml r - Organza Indecence ok 1 ml (we flakoniku- miniaturce) A tutaj link do moich wish'ów: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post13365973 Ale zawsze można spróbować kusić jakimś słodziakiem ![]() Edytowane przez agus86 Czas edycji: 2009-09-23 o 20:22 Powód: Porządki :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odlewki perfum
Cytat:
A i co byś chciała w zamian ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witaj znajdziesz cos u mnie za Tobacco Vanille Voluspa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Właściwie to jedyne czym byłabym zainteresowana to Jil Sander Sun 4 ml
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Nie widzę linka do Twojego wątku, więc jeśli masz do zaoferowania to, co w podpisie, to ja nawet bardzo byłabym zainteresowana Code, o ile jest to jeszcze aktualne
![]() Edit: Jeśli tak, to co byś tak właściwie chciała w zamian ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Mam kokosa w starej wersji,ale moim zdaniem te wersje niczym sie nie roznia.Moge Ci zrobi odleweczke 10ml do atomizerka.Ze slodkosci mam tez vanille burbon YR buteleczke 20m zuzylam 3ml,mam takze truskaweczke YR slodziutka,slodkie apparition sun. Od Ciebie chetnie bym zgarnela Mango Vanilla Sephora 8ml Vanilla Chocolate Sephora 10ml Tobacco Vanilla 10m Aha mam jeszcze Nirmale i demeter Brownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc w sumie fajnie, że masz 'starego' ![]() ![]() ![]() ![]() A no i Twój wybór jak najbardziej mi pasuje ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tylko kochana z racji tego ze masz zero przekupek musialabys wysylac pierwsza
jeszcze zgarnelabym hypnotic poison a wiec co konkretnie chcesz i czy w razie co masz atomki???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Atomki mam, wszystko do Ciebie by przyszło w szklanych 10tkach ![]() A Hypnotic Poison to mogłabym Ci próbeczkę zrobić tak na 2 ml, bo jestem strasznie skąpa na ten zapach ![]() ![]() Więc ja bym ta wymiankę widziała tak : Dla Ciebie : - Vanille Mango Sephora (8ml) - Vanille Chocolat Sephora (10 ml) - Tobbaco Vanille Voluspa (10 ml) - Hypnotic Poison (próbeczka 2 ml) Dla mnie : - Kokos YR (10 ml) - Vanilia YR (17 ml) - Brownie Demeter (próbeczka) Pasuje, czy jakieś korekty proponujesz ??
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() Mam tylko pytanko Na kokosa mam atomek a masz na browni jakas probeczke tak zebys mi wyslala bo nie mam w co Ci przelac amoze znajdziesz cos za brown sugar fig mam np.mango fresco aquoliny ale bys musiala mi przeslac atomek,albo moze apparition sun???? tez moge ci 10ml odlac ale nie mam atomka ![]() co ty na to??? ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- A moze tak ![]() Zrobie Ci odleweczke kokosa 2oml w atomku 30ml wanilia w orginalnej buteleczce 17ml Probeczka Brownie(poprosze o szklana fioleczke ![]() 10ml Apparition Sun (jest ladniutki) moge ci jeszcze zrobic odleweczke Demeter Kahala Pinacolada tak 2ml Mam jeszcze slodkie perfumy w olejku The Body Shop truskawka ![]() ![]() A od Ciebie ostatecznie bym chciala: 2ml Hypnotic Poison 13ml Tobacco Vanille Vanille Mango 8ml Brown Sugar & Fig 9,5ml vanille chocolate (mogobyby15ml)??????? Co ty na to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A za za wymiankę brown sugar & fig już podziękuję, generalnie owocowe zapachy jakoś mi nie podchodzą, a apparition już mam próbeczkę i to też nie mój zapach ![]() Tak więc poprosiłabym Twój adres na PW ![]() EDIT ( bo już nie zauważyłam dalszej części) Przykro mi, ale nadal jestem przy pierwotnych ustaleniach ![]()
Edytowane przez agus86 Czas edycji: 2009-07-23 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
No dobra, na to mogę pójść
![]() To po 10 ml więcej ?? (i chyba jutro pójdę na polowanie kolejnej flaszki tej czekolady ![]() Tylko tak, z racji tego że mam atomki już pozaklepywane na inne cele, więc to dodatkowe 10 ml poprostu przelałabym do takiej plastikowej fiolki, a jakby już Ci się skończyło czekolada w atomku, to byś sobie 'dolała' z tej fioleczki. Może tak być ?? Mam nadzieję, że w miare jasno to wyjaśniłam ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
SUPER
![]() ![]() ![]() Akochana to te sephorki co taki szal na nie za 29zl moze i bys dla mnie upolowala??? oddam pieniazki ja mam do sephory bardzo daleko ![]() a wiec ja dla ciebie 20ml kokosa 17ml wanili w buteleczce 2ml Brownie a chcesz Kahala Pinacolada 2ml ???? ale tez nie ma fiolki ![]() Ty mi: 10ml Tabacco Vanille 20ml Chocolate Sephora (moze byc 10ml w atomku a 10ml w fiolce tylko zeby sie nie wylao ![]() 8ml Vanille mango 2ml Hypnotic Poison A wiec PW???? Sprobujesz jutro wysac paczke???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co czekolady z Sephory, to akurat będę jutro w pobliżu takiej Sephory gdzie jeszcze czysto teoretycznie powinny być (coś mało oblegana z reguły bywa) (tez mam zamiar sobie kupić jeszcze jedna na zapas) więc jakby jeszcze ostałyby się 2 to wziąć dla Ciebie?? Tylko muszę mieć pewność, że weźmiesz, bo nie chcę mi się później tego opylać na allegro i tak już mam sporo odlewek wystawionych i się z nimi męczę ![]() ![]() I tak dochodząc do meritum sprawy, poproszę o PW ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Może następnym razem uda się dobić targu, pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Również pozdrawiam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
Interesuje mnie odlewka Theoremy i próbka Magical Moon. Ja mogę się podzielić: - Must de Cartier - Boudoir Vivienne Westwood - Casmir Chopard
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I tak nieskromnie looknełam w Twoje zdjęcie w podpisie z perfumami i mam pytanko czy byś nie mogła zrobić próbeczki Insolance lub Trouble ?? ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Jasne ,tylko zorientuję się czy mam tyle pustych fioleczek
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() - Calvin Klein Euphoria - Hypnotic Poison Madness Choparda Vanille Chocolat - Ch. Dior Addict ok. 2 ml (robiona) - Lolita Lempicka EDP ok. 2 ml (robiona) - Guerlain L'Instant ok 1 ml (w atomizerku) - Organza Indecence ok 1 ml (we flakoniku- miniaturce)
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
a sephora creme brulee by Cię interesowało?
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...erfumetka.html Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-01 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.