|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
mój pierwszy wątek - wymienię/oddam/szukam.
Witam na moim pierwszym wątku wymiankowym
![]() ![]() - nie mam zasad typu 'ciuch za ciuch', wymianiam rzeczy za coś co mi wpadnie w oko, nie oczekuje cudów, nie jestem zbyt wybredna ![]() - zaznaczam kiedy rzecz jest nowa/używana, kiedy ma jakieś skazy, plamy i inne mankamenty choć są to zawsze tylko niewielkie, zazwyczaj niewidoczne uszkodzenia. - piszę, czy rzecz jest firmowa czy 'bezimienna', podaję firmę - zawsze jestem gotowa iść na kompromis, dorzucić coś, obiecać, zarezerwować etc. - jestem nowa więć proszę o porady, sugestie. ![]() Zapraszam do wymianki! ![]() 1. Zielony bezrękawnik z kapturem: rozmiar na metce 122, jednak jest spooooro zaniżony bo mam ok. 165 wzrostu i jest na mnie idelny ![]() 2. Biała minispódniczka: obwód w pasie 71 cm, nieznacznie poszerzana do dołu, długość 36 cm. Używana niewiele, nie ma plam, skaz czy zmechaceń. Kolor też jest OK, nie jest poszarzały ani wyblakły. 3. Pipi LogoShop Bordowa bluzka z długim rękawem: rozmiar na metce S. Używana, ma małą dziurkę na szmacianej metce wewnętrznej ale to chyba mało znaczące ![]() 4. Seyoo Jeans Zielone spodnie rybaczki: nie posiadają metki z rozmiarem ![]() 5. Biało-niebieska letnia sukienka: rozmiar z metki 137. Nowa, tylko przymierzana. 6. EPISODE Torebka w kratkę: niewiele używana, niestety przy pasku dwie małe plamki widoczna na zdjęciu. 7. Drewniane bransoletki. Zapraszam, postaram się coś jeszcze dorzucic ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: mój pierwszy wątek - wymienię/oddam/szukam.
Poszukuję:
- koszuli w kratkę, - matowych, ciemnych cieni do powiek, - cienkich opasek do włosów, - używanego 'Przed świtem' Stephanie Meyer, - wszelakich kolorowych sznórówek. - dżinsowej mini [!] lista narazie jest krótka więc nie zakładam nowego wątku ![]()
nie sądzicie, że 2010 jest piękny? Edytowane przez xDusiaax Czas edycji: 2009-09-13 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.