|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Angel Liqueur
W KWC nie znalazłam o nim nic. Czy Wizaznki ktore go maja- miały mogą coś o nim napisać porównując do klasyka?
Przepraszam jesli powielam watek, ale nie znalazlam osobnego otym zapachu. Byl watek w ktorym Wizzanki kupowaly butelke ale tylko wyczytalam, ze dla jednej (przepraszam ale zapomnialam nicka) byl rozczarowaniem nie wiem czy porownywala go do klasycznego aniolka. Dlatego jesli moge prosic - jaks opinia, bo jestem w kropce czy kupowac, w ciemno a jest okazja. Klasyka uwielbiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Angel Liqueur
Likier jest zdecydowanie słodszy (żeby nie rzec ulepowaty) niż klasyk, aż czuć tę gęstość. O ile EdP jest dla niektórych bardzo słodkie, to można wyobrazić sobie Liqueur
![]() ![]() Wiem, że sporo osób, które kochają EdP namiętnie i od lat lekko się nim rozczarowało. Nie wiem, czy to kwestia oczekiwań, faktem jest że dla nich chyba Angel może być tylko jeden ![]() ![]() Ja wyznawczynią jestem od niedawna i w moim świecie współistnieją i EdP i Likier i Le Lys. Każdy to Angel, każdy inny, każdy kocham ![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Alkoholowość to nic groźnego
![]() ![]() Też uwielbiam Angelową pielęgnację ![]()
![]() |
#5 |
Guerlain Lover
|
Widziałam ostatnio na Allegro u jednej wizażanki, miała odlewke 5 ml Liquer za 35 zł plus przesyłka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja nie widzę jakiejś wielkiej różnicy. Likier jest faktycznie troszkę słodszy, gęściejszy, mniej pazurzasty (odrobinę mniej w nim paczuli). Ja wolę edp, bo to co najbardziej kocham w Angelu to właśnie paczula
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie Ciebie kojarzę z Liqueur bo pamiętam z wątku o wspólnym zakupie butelki ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego pachnienia w każdym bądź razie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.