|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() maszyna dziewiarska
Dowiedziałam sie ze jest cos takiego jak maszyna dziewiarska domowego uzytku(zeby robic sobie sweterki itp) gdzie mozna taka kupic orientujecie sie moze ? A moze ktoras z Was z niej korzystała?była bym wdzieczna o cos wiecej na ten temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: maszyna dziewiarska
Tu jest wątek o maszynie dziewiarskiej i robótkach na niej
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=155680 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki
Mam w domu maszynę dziewiarską , której zdjęcie załączyłam do mojej wiadomości. Niestety nigdzie nie ma jej nazwy, nie ma na niej żadnej tabliczki, napisu, nic. Może któraś z Was wie jak posługiwać się tym ustrojstwem? Bardzo liczę na pomoc. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam - jestem ziuch2
Posiadam maszynę dziewiarską "Kaszubkę"- dwupłytową.Maszyna ma co prawda swój wiek,ale jest sprawna i można na niej pracować.Jeśli jest ktoś zainteresowany - chętnie ją oddam,a wraz z nią kilka drobiazgów wyposażenia,książkę a także zapasowe igły na wymianę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja bylabym zainteresowana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie. Ja też jestem zainteresowana taką maszyną.ga_bi1@op.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
o rany, Damurku jakie cudowności masz w podlinkowanym wątku,
chyba muszę wygrzebać swoją maszynę z pawlacza i poprzypominać sobie co i jak ![]() angel podejrzewam, że musisz przekopywać zasoby sieci (allegro, ebay i takie tam inne z aukcjami) i polować na używane maszyny lub jeśli masz w okolicy coś typu giełda staroci (i nie tylko) to być może znajdziesz taką maszynę za niewielkie pieniądze
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() Edytowane przez kachasek Czas edycji: 2008-11-10 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja w lipcu kupiłam maszyne MODA 23 i do tej pory nie udało mi się jej uruchomić. Czy ktoś mógłby mi odbić na Xero i wysłać na adres domowy instrukcję obsługi takiej maszyny z instrukcji z internetu raczej ciężko jest korzystać a wydrukowac nie da rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam
Czy ktoś może mi napisać, czy ta maszyna dziewiarska jest jedno czy dwupłytowa, oraz czy jest kompletna. Ja nie bardzo się znam na tych maszynach, osoba, która ją sprzedaje również nic nie wie. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź na podstawie załączonych zdjęć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.