|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Propozycje wspoólnych zakupów
Jeśli wątek jest nieregulaminowy , to przepraszam i proszę o zamknięcie, ale strasznie brakuje mi czegoś takiego
![]() Chodzi o propozycję rozkładania flakonów dla tych , które nie mogą [brak atomizerów, mały staż na wizażu], lub nie chcą organizować wspólnych zakupów,a wypatrzyły coś fajnego do 'rozebrania' i chciały by uczestniczyć we wspólnych zakupach. I tak dziś wypatrzyłam Fumerie Turque Lutensa. W dzwońcu, w całkiem ładnej cenie [ok 6pln za 1ml] http://www.allegro.pl/show_item.php?item=815579566 A nie mam w tej chwili żadnych atomków Ktoś podejmie się organizacji?EDIT: i oczywiście zrobiłam błąd w tytule wątku =_= Blue-jeśli zdecydujesz ,że wątek zostanie, to poprawisz tytuł
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Propozycje wspoólnych zakupów
Bardzo mi się ten wątek podoba
![]() Myślę, że to bardzo dobry pomysł.Od siebie dorzucę, że np. czasami mam potworną ochotę na coś - ale całość to dla mnie za drogo, a rozłożone na dwie- już dam radę. ![]() A wtedy nie ma sensu organizowanie wspólnych zakupów- lepiej dogadać się z jednym chętnym.
|
#3 |
|
🦄
|
Mnie się też bardzo podoba ten wątek. Coś w rodzaju plotek dot. wspólnych zakupów. Mam nadzieję, że nie zostanie ciapnięty siekierką
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem za istnieniem tego wątku, może okazać się bardzo przydatny
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Też jestem za i dołączam się do prośby o istnienie takiego wątku
|
#6 |
|
BAN stały
|
jestem jak najbardziej za
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się ten wątek podoba, bo od jakiegoś czasu mam plan i nie wiem gdzie o nim napisać
Chciałabym kupić perfumy Thierry mugler ANGEL , ale wystarczy mi 10ml. Ponieważ czekami czekam i się nie mogę doczekać aż ktoś się podejmie zakupów, postanowiłam, że sama mogę je zorganizować tylko potrzebuję osoby chętnej na większą objętość( im więcej tym lepiej, oddam razem z flakonem). Zależy mi na tym żeby ktoś się zdecydował na większą objętość oczywiście z powodu lęku przed utratą zbyt dużej ilości atomków. Mam nadzieję że kogoś skuszę flachą ![]() ![]() Angela można by zamówić na tej aukcji:http://allegro.pl/item818351823_ange...ml_tester.html 1 ml- 2,81 zł + atomek i przesyłka. Czy ktoś jest chętny? pisząc większą objętość mam na myśli co najmniej 30-40 ml( nie chciałabym robić bałaganu w tym wątku i proszę o odpowiedzi tylko osoby, które byłyby zainteresowane dużą objętością. Resztę rozbierzemy w nowym wątku) Edytowane przez fiolka85 Czas edycji: 2009-11-20 o 15:25 |
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym bardzo chętnie rozebrała Amor Amor Cacharel , np. na tej aukcji http://allegro.pl/item791646670_cach...zesliczna.html
![]() 1ml to by było 1,69zł ![]() Czy byłby ktoś chętny żeby się podjąć "rozbiórki"? :P Bo ja nie mam ani atomków jak na razie ani doświadczenia w tego typu akcjach :P
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Fajny wątek
.Ja juz pisałam raz o tym a zalezalo by mi na ok 15-20ml z: D&G The One ok Gucci Envy Me Dior Dolce Vita Dior Miss Dior Cherie DKNY Be Delicious Może któraś z 'obytych' Wizażystek szykuje się na jakąś z tych flaszek ?
|
|
|
|
#10 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
też bym Angela brała [zarezerwujcie mi 10ml, jak będzie tworzony wątek
]
|
|
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W razie czego 10 ml jest moje
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakby coś się szykowało, to zostawiam tu mój podpis, moze coś z niego...
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny takie wątki są chyba zabronione, była wielka dyskusja na ten temat o tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=355736&page=10 i wydaje mi się, że wnioski są jednoznaczne
|
|
|
|
#15 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeżeli ktoś z nadzorujących to forum uważa, że mój pomysł jest nie zgodny z regulaminem to się z niego wycofam. |
|||
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#18 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli wypatrzyłyście fajną okazje to linki do nich wkleja się w wątku "Perełki z Allegro", niejednokrotnie widziałam tam wpisy z dopiskiem, że jest to ciekawa okazja pod kątem wspólnych zakupów. Nie sądzę żeby wklejenie linku tutaj skłoniło jakiegoś potencjalnego Organizatora do rozbiórki, a jeśli sam ma ochotę na rozbiórkę to na pewno śledzi okazje. Cytat:
Cytat:
Dziewczyny nie widzę sensu istnienia tego wątku, była zresztą na ten temat dyskusja kilka dni temu w wątku "Pomysły i sugestie..." każdy kolejny wątek będzie wprowadzał zamieszanie, będą tworzyć się listy, zapisy, zakupy będą organizowane pokątnie w kilku wątkach, a nie takie było założenie tego podforum. Siłą rzeczy znów będą się tworzyć zapisy i listy, forum przez zalew takich wątków stanie się nieczytelne, wątek więc zamykam. Czujesz się na siłach na organizowanie - zakładasz wątek i czekasz na chętnych, nie ma chętnych to nic się nie dzieje, nie sondujesz rynku wcześniej na kilku wątkach czy znajdą się chętne bo automatycznie będą tworzyły się listy i zapisy w tych kilku wątkach i znów będzie zamieszanie. Nie chcesz organizować - wpisujesz się w wątku "Nie załapałam się..., chętnie przyłączyłabym się..." , tutaj są właśnie propozycje udziału, osób które nie podejmują się organizowania, ale chciałyby wziąć kilka ml.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

Ktoś podejmie się organizacji?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)