|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Istota bezpieczeństwa - prośba
Ponieważ Wy jesteście takie pomocne mam prośbę, głównie do osób studiujących politologię, stosunki międzynarodowe itp.
Potrzebuję kilka informacji dotyczących istoty bezpieczeństwa narodowego etc. Muszę zrobić na ten temat prezentację. Kilka rzeczy ściągnęłam z internetu, ale większość i tak muszę mieć z literatury. Nie jestem tutaj z Warszawie zapisana do żadnej biblioteki, i szczerze mówiąc nie mam czasu żeby iść się zapisać(do końca tygodnia muszę przygotować prezentację na ten temat) Dowiedziałam się o tym dopiero wczoraj, gdyż niestety jedna dziewczyna z Naszej grupy uparła, się, że my to musimy z grupą przygotować na tą niedzielę te prezentację i ona nic nie będzie robić na kolejny zjazd(więc większość grupy jest w kropce) Ja mam szkolenia przez całe dnie i nie mam nawet jak urwać się do szkolnej biblioteki , żeby coś na ten temat jeszcze dorobić. Jeżeli któraś ma może z Was w książce coś na te tematy i by mi zrobiła skany to byłabym wdzięczna. Wiem, że osoby na politologii i stosunkach międzynarodowych mają coś takiego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Istota bezpieczeństwa - prośba
Wizazanki - zgodnie ze slowami Zlosia - nie odrabiaja prac domowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Gdzie studiujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14741387]Wizazanki - zgodnie ze slowami Zlosia - nie odrabiaja prac domowych.[/QUOTE]
Przecież to nie jest odrobienie zadania- nikt za dziewczynę nie będzie robić prezentacji, a nie zawsze ma się dostęp do wszystkich książek, dlatego uważam, że to inna sytuacja ![]() Niestety sama nie posiadam takich książek i autorce nie jestem w stanie pomóc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.