|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak powiedzieć...
Jak powiedzieć koledze że już nie jest dla mnie tylko kolegą.
jak powiedzeć i jednocześnei nie spalić za sobą wszytkich mostów, że chyba stał się trochę ważniejszą osobą ... A może wcale nei mówić...ale wtedy może kiedyś będę żałować że może coś przegapiłam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak powiedzieć...
To wszystko zależy od tego, jak dobrze sie znacie, jakie są relacje miedzy wami..... Myśle, że miedzy wierszami można to 'jakoś' przekazac, niekoniecznie wypalajac od razu:zakochalam sie w tobie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
nie mówić
![]() dać mu delikatnie do zrozumienia i czekać co będzie dalej:
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja zawsze mówiłam, gdy nie byłam pewna czego facet chce, ze mam straszna ochote go pocałować i co on na to , żaden nie odmówił, a po pocałunku już wiadomo czy on też chce, czy nie, ale taka moja troszke niekonwencjonalna metoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja bym nie mówiła, ale dała jakieś sygnały
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Marwari jaki słodki kiciuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moze szykuje sie jakas impreza rodzinna (np. wesele) na ktora mozna go zaprosic?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokazać... ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zgadzam się w 100%. Nie mówiłabym mu tego wprost, bo naprawdę mogłoby to wszystko zepsuć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
stary jednooki dachowiec
|
Tak, jak radzą dziewczyny - nie mów wprost, ale spróbuj dać mu to do zrozumienia i zobacz, jak zareaguje. W ten sposób zawsze będziesz mogła się wycofać bez kończenia znajomości, jeżeli okaże się, że on nie odwzajemnia Twoich uczuć.
Powodzenia.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
nie mów
![]() spędź z nim więcej czasu sam na sam. wychodźcie gdzieś razem-jeśli to dobry kumpel-kino czy lody nie powinny być problemem. Wszystko na luzie. Lepiej się poznacie. Upewnisz się czy to ten ![]() Jeśli płomień miłości nie wybuchnie... może zyskasz przyjaciela... a to nawet więcej warte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dzięki za wszytkie rady..chyba się zastosuję i nic nie będę mówić....
ale powinnam cos zrobić...tylko co? może macie jakies sprawdzone, nieskomplikowane pomysły... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Facet się raczej nie domyśli, powiedz tak mimochodem, że widziałaś gdzieś np na necie fajnego chłopaka i nawet sobie pomyślałaś że on jest podobny do CIEBIE[wstaw imię chłopaka].
Albo, to zabawne bo widziała was koleżanka, której dawno nie widziałaś i myślała że on jest twoim chłopakiem bo do siebie pasujecie. Możesz dodać coś w stylu, to zabawne, prawda? Może coś w tym jest co myślisz? Jeśli ci się podoba to działaj, jak nie wyjdzie to i tak nie było szans na przyjaźń bo ciągle byś żałowała i myślała jak on by zareagował. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.