|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
woolny czas razem
Witam Was po raz kolejny
![]() Tym razem chciałam Was zapytać o to, jakie macie pomysły na spędzanie czasu ze swoim Tżtem w domowym zaciszu ;p co by się za bardzo i za często nie nudzić :p jeśli już gdzieś jest taki wątek to przepraszam ale znalezc nie mogłam ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: woolny czas razem
1. Wspólne oglądanie filmów/seriali
2. Seks ![]() 3. Wspólne gotowanie. 4. Wspólne leniuchowanie. 5. Można grac w karty lub znaleźć inną grę, która interesuje Was oboje. 6. Gadać, gadać, gadać ![]() Na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy.
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ja osobiście jestem w stanie przegadać całą noc z TŻ i jeszcze nam by było mało!
mozna przecież zorbić nastrój, potańczyć, pieszczoty, sex, ogladanie filmów. Jest masa rzeczy, które można robić z TŻ! ![]() Zwłaszcza gdy jesteście sami i nikt was nie krępuje! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hm....jesli nie masz pomysłow jak spędzać czas z TZ, to może znak, że powinnać mieć innego TZa.....
to jest naturalna sprawa, ktora nie wymaga zwykle specjalnych przemyslen... ja np z moim TZ robie wszystko ![]() podrużujemy razem jeździmy na kilkugodzinnie wycieczki rowerowe, uprawiamy razem sporty (oboje to lubimy), chodzimy do kina, restauracji, piwo, na spacery, zakupy, na basen, gotujemy, ogladamy dvd, tv, gramy w szachy, karty, kosci, snujemy wspolne plany, spotykamy sie ze znajomymi, chodzimy na kręgle, bilard, odwiedzamy targi staroci, zwiedzamy, jeździmy motorem na krtokie wycieczki poza miasto, no i 60% czasu zajmuje seks ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
A my w wolnym czasie chodzimy po ogródku, doglądamy drzewka, mój TŻ snuje plany co gdzie w przyszłym roku posadzi, albo robimy sobie grilla albo lepimy bałwana (zalezy d pory roku), chodzimy na spacery do lasu albo jeździmy na motorze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
poza spacerami, wypadami na imprezy do kina, do znajomych.. co oczywiście praktykujemy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można leżeć plackiem,rozmawiać, grać na kompie lub w jakies planszówki, pichcic, robić masaż, sex, rozwiązywac krzyzówki, ogladać film, czytać ksiązki, pomalować mieszkanie albo odnowić jakieś stare meble, położyć nowe kafelki w łazience.... itd. itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Możecie pograć w:
*Kalambury *Scrabble *Twistera *Karty [np. poker rozbierany ![]() *Szachy *Eurobiznes *Chińczyka *Bierki *Państwa i miasta *Statki *Jakaś gra na konsoli czy komputerze. *Można układać puzzle *Możecie urządzić sobie bitwę na poduszki ![]() *Obejrzeć jakiś ciekawy program, np. na discovery *Możecie urządzić sobie sesję zdjęciową w domowym zaciszu *Jakiś seans filmowy, uprzednio zrobić popcorn ![]() *Masaż *Rozwiązywanie krzyżówek *Wspólne gotowanie. *Wspólne sprzątanie ![]() *Wspólne leniuchowanie na łóżku, przytualnie. *Sex. *Oglądanie śmiesznych filmików na Youtubie. *demotywatory.pl ![]() ![]() ![]() To, jeśli chodzi o niewychodzenie z domu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ja zadam inne pytanie: a czego nie możesz robić?
ja nakładam maseczkę i siedzę przy nim, ale ma radochę ![]() ![]()
![]() |
#11 |
BAN stały
|
mój tż jak zobaczył mnei w maseczce myslałam, że oboje pękniemy ze śmiechu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
a żebyś wiedziała
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- co najlepsze od smiechu zaczęła pękać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
hehe dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
jak spedzacie wspolnie Wasz wolny czas?
Nie wiedzialam gdzie to pytanie wstawic i stwierdzilam ze chyba tylko tutaj troche pasuje :P
Chcialabym poznac kilka Waszych pomyslow na spedzanie wolnego czasu ze swoim facetem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak spedzacie wspolnie Wasz wolny czas?
No ciezko nawet tak wymienic,niby wszystko znane idziemy do kina,teatru,na spacer(tak przeszlismy dobre kilometry
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352994
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=wolny+czas http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=robicie+t%BF No na przykład tak spędzamy. Może by tak jednak przeprosić się z tą nieszczęsną wyszukiwarką? ![]() Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2009-09-20 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
no to ja nie umiem szukac bo cos tam probowalam i nie znalazlam :P ale dzieki
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
W weekendy zwykle aktywnie staramy się spędzać czas organizujemy sobie wycieczki, wypady ze znajomymi, rajdy 4x4 czy wypady do kina, knajpy czy na zakupy
![]() W tygodniu Tż pracuje do późnego popołudnia i wieczorami jest zwykle zmęczony więc siedzimy u mnie, albo u niego. Niestety ostatnio jeszcze mniej czasu mamy w tygodniu, a weekend... jak widać siedze w domu, a on z kumplami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Łączę wątki
![]() Co do wolnego czasu, to zawsze można coś wymyślić, trzeba tylko wykazać trochę chęci ![]() Przechodziliśmy etap grania w gry sieciowe, etap wspólnego chodzenia na siłownię, oglądania seriali, łażenia nocą na spacery (to latem ![]() ![]() Można razem gotować, chodzić do kina, uczyć się czegoś nowego, czytać, rozwijać jakieś hobby typu sport/podróże (można np wyskoczyć czasem gdzieś na weekend niskim kosztem, niekoniecznie daleko, a np zwiedzać swoje województwo), można w gry grać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
masaze, dopieszczania, wyglupy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.