|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
dzien chlopaka
otoz dajemu chlopakom z klasy nasze zdjecie takie smieszne ;p i mamy sie przebrac ;p tylko kompletnie nie wiem za kogo....
mam 15 lat ;p |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dzien chlopaka
Jo tam ja zawsze chciałabym dostać czekoladę, bez żadnego wysilania się. Po co mi pluszowe kwiaty czy tanie misie albo jakieś zdjęcia czy przebieranki które wywala się :<
Przebrać się możecie za... Za ich samych i sparodiować ich zachowania :P Za chłopaków, możecie się po prostu ładnie ubrać, w ten dzień jakieś spódniczki czy coś :P zależy jaki efekt chcecie uzyskać, czy ma być śmiesznie czy co. Ale tez osobista propozycja: Wybory mistera w klasie - ilu chłopaków tyle kategorii. Wytypujcie najzabawniejszego, najmilszego, z najładniejszymi włosami itp Na końcu dodajcie że każdy z nich ma w sobie coś wyjątkowego i takie tam bzdurki
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jest taki temat. Wystarczyło wpisać w wyszukiwarce :"dzień chłopaka" https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...%F1+ch%B3opaka
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja wychowawczyni zrobiła nam taką niespodziankę pod koniec którejś tam klasy. każdy został obdarowany dyplomem i został mistrzem w tym z czym był najbardziej, według wychowawczyni, kojarzony. Bywały czasem naprawdę śmieszne kategorie. Kolega dostał np. tytuł najlepszego Copperfielda, ponieważ najczęściej znikał ze szkoły
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Porozmawiaj z koleżankami i wspólnie coś wymyślcie.
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

Na końcu dodajcie że każdy z nich ma w sobie coś wyjątkowego i takie tam bzdurki