|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
mój pierwszy sutasz:)
Witam miłe Panie, chciałabym zaczerpnąć opinii co do mojej pierwszej pracy
![]() ![]() Edytowane przez AndreaWilson Czas edycji: 2013-04-02 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mój pierwszy sutasz:)
Nie wiem czy jestem kompetentną osobą do wydawania opinii ale widze że dużo pracy przed tobą aby twoje prace sutasz wyglądały dobrze.Sznurki sa pozaciągane, i krzywo zszyte ale życze dużo cierpliwości i darzenia do celu
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Fakt dużo pracy przed Toba i masa godzin spędzonych ze sznureczkami w dłoniach . Każdy kolejny raz jest juz łatwiejszy i wychodzi lepiej , zanm to z autopsji
![]() Moje pierwsze prace też wyglądały delikatnie mówiać strasznie , ale i tak trzeba być z siebie dumnym i dążyć do perfekcji ![]() Nie poddawaj sie , ćwicz , szukaj wskazówek jak szyć żeby było ładnie i równo ![]() Zapraszam do siebie na blog ![]() ![]() pozdrawiam ciepło ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
oj tak to prawda że są pozaciągane, prułam kilka razy i dlatego tak to wygląda. Powinnam użyć nowych sznureczków zamiast na siłę naprawiać to co nie wyszło hehe. dzięki za spostrzeżenia i zagrzewkę do dalszej pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie przejmuj się. Wprawy będziesz nabierać z każdą kolejną pracą. Ważne żeby nie zrazić się na początku, bo przecież początki są najtrudniejsze. Mi też na początku sznurki krzywo się układały, a teraz nabrałam wprawy i haftowanie biżuterii sprawia mi tylko samą radość.
Tak jak powiedziała higa1991 ćwicz i bądź dumna ze swoich prac i postępów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.