|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Schudnąć, Schudnąć!
Cześć dziewczyny^^
W poniedziałek mam aerobik, we wtorek i środę tańczę. Chciała bym schudnąć. teraz:58.7 -59 ceel:54-50 [nogi, tzw. boczki, trochę brzuch i nabrać mięśni] Tańczę w zespole 2-gi rok, nie wime czy podziałało coś na moją figurę, ale wydaje mi się że nie ![]() Na śanidanie jjem kromke chleba, obiad normany, kolacja w ogóle, albo jakaś kanapka, płatki i staram sie między 18-19. Między posiłkami zdarza mi się zjeść cghrupki kukurydziane, owoce, jogurt. Słodyczy staram się unikać, po aerobiku i tańcach nie jjem. Myslicie, że coś pomoże.? Staram się schudnąć już odkąd pamiętam. Udało mi się kiedyś z 62 dojść do 58 i teraz nie umiem niżej niż 58. ![]() Był taki okres gdy ważyłam 57 ale jadłam same sałatki, kaszki i płatki. Później nie wiem za szybko przeszłam do normalmego jedzenia i nie utrzymałam wagi, albo poporstu źle się pdrzywiałam... Może macie jakieś rady.? Albo same schudłyscie i mogłybyście się podzielić jak tego dokonałyście? Bardzo mi zależy na nogach i boczkach/ Tyłek też mam duży... ![]() ale chyba nic z nim nie zrobie... -.- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnąć, Schudnąć!
Proponuję poczytać podwieszone wątki i ogólnie forum, bo Twój sposób odżywiania pozostawia wiele do życzenia, przez co nie powinnaś się dziwić, że nie schodzisz z wagi
![]() Co poza tym uważam, że nie jest Ci potrzebne, bo jesteś młoda [jeżeli cyferki z nicka to rok urodzenia] rośniesz, rozwijasz się, jeżeli ćwiczysz to dobrze, możesz zdrowo się odżywiać, ale musisz jeść dużo i dostarczać organizmowi odpowiednich składników ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hey ja mam sciagnieta z netu dobra diete ,chcesz to Ci ja przesle pisz do mnie na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno niecały miesiac temu zakladałas podobny wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364749 czy Ty jestes poważna czy lubisz jak kazdy Ci prawi komplementy jak na w/w wątku? Moze poszukaj akceptacji wśród rowieśników?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.