|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bioderma
hej
ostatnio w aptece (przyszłam po tonik Benzacne) spytałam się pana czy coś podobnego jest, w kremie, toniku, żelu... No i dał mi próbki Biodermy: żel do mycia twarzy, tonik, krem punktowy i krem matujący. Używam tego wszystkiego od wczoraj, i musze przyznać, że widzę znaczną różnice, pryszcze się znacznie zmniejszyły! nie wiem, moze przyczynił się do tego tez antybiotyk, ale posmarowałam nim tylko raz w sobote wieczorem. Dziewczyny, czy używacie lub używałyscie biodermy? Jakie macie wrażenia? Zastanawiam się nad kupnem tych kosmetyków.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bioderma
Może nie końca na temat konkretnych produktów o które pytasz, ale ja od dawna używam płynu micelarnego Biodermy i jestem w nim zakochana
![]() Ogólnie uważam, że są to bardzo dobre kosmetyki - porównywalne z Avene czy SVR, ale zawsze powtarzam jedno - co jednemu zaszkodzi drugiemu pomoże, także nawet jak wielu osobom będą świetnie pasować dla Ciebie mogą okazać się nieodpowiednie ![]() Na pewno warto zajrzeć na KWC i poczytać opinie Wizażanek o tych produktach. Bioderma: https://wizaz.pl/kosmetyki/producent-239.htm
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.