|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Maly egoista.
Dobry dzień
![]() Mam problem z chłopakiem! Prosto i szybko mówiąc, gdy ja mu zrobię dobrze ręką jest w siódmym niebie. Po czym leży i się rozkoszuje.. A ja nic.. Czekam, czekam i doczekać się nie mogę.. W końcu powiem mu, żeby się mną zajął.. Chwilkę się pomęczy i po chwili " boli mnie już ręka " i przestaje.. Czyli go zaspokajam, i ja czuje się niespełniona.. Seks uprawiamy często i często zmieniamy pozycje. Zawsze on mówi jak TO zrobimy i w jakiej pozycji.. Jedyne szczęście, ze jestem otwarta i lubię eksperymentować ![]() Ale czasem po prostu nie chce.. Chce mi się kochać w zwykłej jakiejś pozycji.. Ale wtedy mój TŻ marudzi, że nie chce tak i znowu jest na jego.. Po za tym ciężko mnie zadowolić i bardzo wolno dochodzę.. Naprawdę trzeba się pomęczyć.. I jak już dojdzie to zamiast mi dokończyć ręką lub ustami to zostawia mnie w spokoju i idzie spać.. Tak samo gra wstępna.. Mówię, żeby potrwała trochę dłużej , bo mi dłużej zajmuję podniecenie się. Go to nie obchodzi.. Mogę być sucha a on pcha pindola ![]() Mogłabym zrobić mu tydzień bez seksu, ale to będzie większa kara dla mnie.. Rozmawiałam już z nim o tym nie raz, ale do niego to chyba nie dociera.. Ciągle robi tak samo.. Poradźcie mi, co mam zrobić? Oczywiście zmiana partnera nie wchodzi w grę ![]() Pozdrawiam i całuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maly egoista.
Nie brzmi to zbyt dobrze. A jak jest w życiu codziennym? Czy też tak myśli o sobie? Czy robi też coś dla Ciebie? Po tym co piszesz... mój wniosek ... facetowi nie zależy, dba o swoje potrzeby, a Twoje są mu obojętne. Bo jeśli mówisz mu, że Ty potrzebujesz jeszcze, że coś Ci nie pasuje, a on to lekceważy to moim zdaniem to jest nie w porządku. Jak można pchać na siłę, żeby dobrze było jemu? Przecież na sucho to Tobie może ból sprawiać. Żeby się nie zdziwił jak nie będziesz kiedyś chciała się kochać, bo przecież takie podejście Twojego faceta może Cię zrazić. Po co seks, skoro nie masz z tego przyjemności?
Może powiedz mu wprost, jasno, bez ogródek, ... że jeśli nie jesteś podniecona to seks sprawia Ci ból, że nie masz z tego przyjemności. Jak mu zależy to może to przemyśli. Edytowane przez Cukierus Czas edycji: 2012-01-13 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to z Twojego faceta jest totalny burak i egoista.
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niech on zrobi najpierw dobrze Tobie, a potem Ty jemu. Będzie miał lepszą motywację.
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Straszny burak wręcz. Szlag by mnie trafił. Tak jakbyś Ty mu do połowy zrobiła dobrze np. i odwróciła się tyłkiem mówiąc że już Ci się odechciało. Ciekawa jestem jego miny wtedy. To skoro rozmowy nic nie dają to co Ty chcesz robić więcej? Nic więcej nie da się zrobić, pozostaje pożegnać pana i koniecznie powiedzieć z jakiego powodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ten Twój... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mów mi Rosia :)
|
Cytat:
Rozmawiasz z facetem, a on ma w nosie twoje potrzeby. Wyobrażasz sobie życie z nim, skoro nazywaz go Towarzyszem Życia, za 15 lat? Przeleci cię, naładuje spermą i pójdzie spać. Mając w nosie twoje potrzeby. Dla mnie wyjścia są dwa: rozmawiasz z nim poważnie, że musi to zmienić, bo seks jest ważnym elementem związku - on to bierze do siebie i zaczyna się starać, bądź rozmawiasz z nim, a on dalej swoje - wtedy żegnamy egoistę i buraka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może nie pcha go na siłę, bo go zazwyczaj przytrzymam. Ale mimo wszystko nadal jestem sucha nawet jak jeszcze chwilę mnie posmyra ![]() A powiedzcie mi, kiedyś wystarczyło trochę miziania i lało się ze mnie. Teraz może się godzinami starać a wciąż jestem sucha. Myślicie , że to może być właśnie przyczyna? Coś w stylu, że wiem, że i tak nie będę miała przyjemności z tego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zachowanie Twojego TŻ Cię stresuje, a nie ma nic gorszego w łóżku niż stres obojętnie z jakiego powodu. Myślisz pewnie o tym i nie możesz się skupić na przyjemności, której z resztą masz nie wiele. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko? Dla mnie to by było "aż" To bardzo ładnie z jego strony, wręcz szlachetnie Dziewczyny dobrze radzą, jeszcze jedna poważna rozmowa, jesli nie poskutkuje poślij egoiste na drzewo. Przed tobą jeszcze wiele wspaniałych orgazmów z facetem, który bedzie szanował Twoje potrzeby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się ![]() btw - po przeczytaniu tytułu wątku myslałam, że bedzie o jakimś 5-latku, co zabawek pożyczać dzieciom w przedszkolu nie chce... a tu prosze - niespodzianka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Wiesz co? Bądź trochę wredna. Jak widzisz że blisko mu do orgazmu, po prostu przestań, zmień pozycję, odsuń sie, zacznij całować a jak się zdziwi to powiedz wprost że wiesz jak to się kończy i chcesz sama coś jeszcze poczuć i chcesz być trochę egoistką i czekasz aż on doprowadzi Cię do orgazmu
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, z czego się cieszysz. Brzmisz jak lalka do pykania, zero własnej woli. "Mały egoista" to można o dziecku powiedzieć, a nie o starym koniu, któremu zależy tylko na tym, żeby się spuścić. Tak to wygląda z mojej strony.
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to nie wyobrażam sobie być z facetem, który mnie tak traktuje. Zero szacunku. i nie ważne by było, jaki cudowny jest na co dzień. Jeśli rozmowy i prośby nie przynosiły by skutku, to prędzej czy później miłość by mi przeszła, klapki spadły z oczu. To upokarzające w pewien sposób. Seks w związku z osobą, do której coś czuję ma dla mnie inne znaczenie niż ten przygodny. Chcę by mój TŻ dbał o mnie, starał się, był cierpliwy i sprawiał przyjemność i okazywał szacunek do mnie i mojego ciała w łóżku. Jeśli chodzi mu tylko o zaspokojenie siebie, niech to zrobi ręcznie albo zabawi się innym ciałkiem. Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-01-13 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Pomijając już zupełnie, że wg mnie jeśli ktoś jest egoistą w łózku, to prędzej czy później okaże się nim i w życiu
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie. I nie chce mi się wierzyc,że na codzień jest cacy i jest wielka love. Bo jeżeli by Cię kochał to stawał by na rzęsach, żebyś Ty też była usatysfakcjonowana. Nie masz dość bycia jak sztuczna, dmuchana lalka?
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Jako facet napiszę Ci skuteczny sposób; nie pozwól mu pierwszemu się zadowolić czy też, nie zadowalaj go pierwsza. Niech on się najpierw Tobą zajmie. Powinno poskutkować. Wtedy mu się chce i jest podniecony, więc powinien się Tobą zająć. Większość facetów ma tak, że po dojściu przez pewien czas "mu się nie chce", tylko kwestia czy jest to kilkunastu sekund czy kilkunastu minut ; )
Jeśli, mimo wypróbowania wyżej metody nie zmieni się, daj sobie siana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
"boli mnie już ręka" umarłam.
Przestań zajmować się nim pierwsza i tyle, albo też powiedz, że już nie dajesz rady;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
"boli mnie ręka" - to najlepsze ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
niech sobie koleś kupi dmuchaną lalę. ręka go nie będzie boleć i będzie mógł ją traktować tak jak Ciebie teraz.
![]() |
#22 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() genialne wręcz Hmm wiesz co, chyba ma Cię w nosie, i nie wiem czy jakiekolwiek rozmowy tu pomogą. Np mój tż mówi mi, że wręcz bardziej go kręci gdy ja się rozkoszuje niż on ![]() nie wiem czy jestem Ci w stanie pomoc, to zależy też od waszego codziennego życia, może rzeczywiście niech on najpierw Ciebie zaspokoi, a później ewentualnie w ' nagrodę' Ty jego ? ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2012-01-14 o 15:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma chyba nic więcej do dodania, dziewczyny już wszystko napisały. Albo facet zmieni podejście, albo do widzenia. Ale to oczywiście Twój wybór. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
To teraz powiem Wam tak.
Przemyślałam dokładnie każdy z Waszych postów. I stwierdziłam, że macie bardzo dużo racji! Przyjrzałam się też dokładnie naszemu życiu codziennemu, dniowemu. Fakt.. Nie był idealny.. Klapki na oczach robią swoje.. 2 dni myślałam co mam zrobić. Nie dotknęłam go w nocy, nie chciałam się przytulać.. NIC! Próbowałam go unikać szczerze mówiąc. Już chciałam mu powiedzieć to i owo, co zakończyłoby nasz związek. Postanowiłam jednak dać mu szanse. Zaczęłam za każdym razem mówić , że jest egoistą, co go bardzo wkurzało. W końcu trochę zrozumiał. Szczerze z nim porozmawiałam o wszystkim. I oczywiście spróbowałam rady kolegi jawor36 ![]() Czuję się teraz bardziej kochana, szanowana. Czuję się teraz przy nim jak kobieta, a nie, jak pisaliście, dmuchana lalka... Teraz nie mogę się od niego oderwać nawet Wam powiem ![]() ![]() ![]() Choć to krótki czas, widzę zmiany w jego zachowaniu. Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej ![]() Dziękuję wszystkim za rady. Trzymajcie się ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
czyli jednak Mu zależy skoro się tak wziął za siebie, tylko trzeba im konkretnie wprost powiedzieć o co kaman, plus mały foszek nie zaszkodzi
![]() ![]() mam nadzieje że dawny egoista już nie powróci. pozdr
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Watek sie szczesliwie skonczyl i fajno
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
znaczy się bez obrazy. ale ty już z nim rozmawiałaś i to nic nie dało. on wie że potrzebujesz więcej czasu, ma to gdzieś. i nie mów, że na co dzień jest kochany, bo to najprostszy sposób, żeby się dobrać swojej "dziewczynie" do majtek, jeśli nie szanuje cię w łóżku, to wątpię, żeby cię szanował w życiu niełóżkowym. o przepraszam, doczytałam teraz do końca ![]()
wrzesień: oleje lniany - pestki winogron - oliwa z oliwek - sezamowy - arachidowy - oliwka BD - rycynowy kokos- ![]() olejek himalaya - ![]() słodkie migdały - ![]() oliwka hipp - ![]() drożdże-tran-seboradin hh 220' Edytowane przez monak89 Czas edycji: 2012-01-22 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Hmm... Po prostu nie dogadujecie się w kwestii seksu i tyle. Nie wszystkie pary są pod tym względem idealne. Sądzę jednak, że jeśli chcecie, aby Wasz związek był udany musicie dojść do jakiegoś konsensusu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.