| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-10-07, 22:37 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | Casting ?

Czesc, mam mały problem. Otrzymałam prpozycje wziecia udzialu w castingu - sesja zdjeciowa do katalowow nie wydawanych publicznie, ale dla producentow mody. Pierszy etap polega na tym ze musze wyslac mailem swoje zdecia, ale osobie ktorej nie znam. Na jednym z portali, gdzie sie spotkalismy, ma konto jako stylista, ale nic wiecej o nim nie pisze...chcialam tylko wiedziec czy przesylanie zdjec w taki sposob moze byc w jaksis sposob ryzykowne? Pozdrwiam

| 
|     |   | 
|  2009-10-07, 23:50 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Casting ?

w jaki sposób dostałaś od niego propozycję? O co chodzi z tym wysyłaniem zdjęć do nieznajomych (Ty go wybierasz, czy kto? bo nie rozumiem)?  Na pierwszy rzut oka taka oferta wydaję mi się podejrzana   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-08, 09:25 | #3 | 
				 | 

Na portalu internetowym, gdzie moze sie zaprezentowac model, wizazysta, fotograf, stylista itp.... niewiem co o tym myslec, ale zastanawia mnie tylko czy wysylajac zdjecia on moze  znimi w tym momencie cos zrobic? czy tylko gdy jest na to umowa?

| 
|     |   | 
|  2009-10-08, 13:18 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Wiesz, tak naprawdę zawsze może coś z nimi zrobić, nawet jeśli zrobi to nielegalnie :/ To jednak jest trochę dziwna oferta, ja bym na Twoim miejscu z niej nie korzystała. Współpraca zawsze powinna być przedstawiona jasno, bez krętactwa.

__________________ | 
|     |   | 
|  2009-10-09, 11:19 | #6 | 
				 | 

ok dzieki dziewczyny    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.