|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ciucholandia ;]
Witam wszystkie Wizażanki w moim pierwszym wątku ! (proszę o wyrozumiałość)
Myślę, że na początek przydałoby się kilka zasad, żeby łatwiej było się nam zrozumieć: -przestrzegam regulaminu targowiska -jestem tu nowa, więc ze względu na b. małą ilość przekupek (jeszcze:P:P:P), raczej wyślę przesyłkę pierwsza -proszę - odpisuj w wątku u mnie, a ja będę odpisywać u Ciebie. Oszczędzi to nasz czas -wszystkie wymieniane rzeczy opisuję dokładnie - nie zatajam żadnych wad, jeśli przedmiot takie posiada. Od Ciebie wymagam tego samego -zainteresowanym mogę dosłać dodatkowe zdjęcia bądź dokładne wymiary ubranek - wszelkie pytania proszę zadawać przed dokonaniem wymiany -rzeczy będę wysyłać wyprane - nie odmieniam się !! -wysyła pierwszy ten kto ma mniej przekupek -osoba, która ma negatywy wysyła pierwsza. -ubrania wysyłam poleconym priorytetem i tego samego wymagam od Ciebie. -po otrzymaniu paczek przez obie strony wystawiam przekupkę - po całkowitym zakończeniu wymiany i wystawieniu przez obie strony przekupek, usuwam wymienione przedmioty z wątku Edytowane przez dkviki Czas edycji: 2009-10-25 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.