|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Styl...
Hej
![]() Edytowane przez Lotinka Czas edycji: 2009-10-24 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styl...
Nie polecam stylu emo jest strasznie stereotypowy wśród nastolatków może taki styl Kate Moss ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Całkiem fajny ten styl
![]() Edytowane przez Lotinka Czas edycji: 2009-10-24 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nie mozesz prosic kogos o wybor stylu dla ciebie. Sama musisz wybrac nie koniecznie teraz w tej sekundzie, daj sobie czas w koncu go odnajdziesz, kazdy kiedys go odnajduje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Stylu sie nie wybiera albo sie go ma albo nie i nie ma obowiazku okreslania sie w jakimkolwiek stylu .
Oosbiscie polecam styl odpowiedni do sytuacji ,jest najabardziej odpowiedni dla kazdego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dzięki;* Potestuje jeszcze albo odpuszcze, lub też stworze własny xD
Jeszcze raz dzięki;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hehehe
![]() stylem będzie wtedy gdy przestaniesz myśleć w kategoriach.. mój styl to to i to ... a raczej bezwiednie kupisz coś co ci się podoba i nie pomyślisz że to właśnie taki styl a nie inny... mając 15 lat stwierdziłam że będę punkować O_o' a potem mi się nie spodobało wiec sobie zmieniłam na metal.. itd... oblicza się zmieniały i zachowania również... nie szukaj na siłę... po prostu bierz i kupuj co ci się podoba.. a innych to miej w nosie! jak im się nie podoba to niech nie patrzą.... pozdrawiam... baw się ubiorem .. jeszcze młoda jesteś.. sądzę że jeszcze wiele razy zmienisz styl zanim poczujesz że to jak wyglądasz to jest właśnie to... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziecko masz 13 lat!? Zajmij się ortografią, a nie zastanawianiem się czy masz być emo, czy punk... ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Edytowane przez ludwikowa Czas edycji: 2009-10-25 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.