|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z włosami.. Łamiące się włosy, rozdwojone końcówki, suche, szorstkie pasma..
Witam Was! Przejdę od razu do rzeczy
![]() Mam problem z włosami, na co już wskazuje tytuł założonego przeze mnie wątku. Moje włosy mają kolor naturalny blond, sięgają trochę za łopatki. Zapuszczam je już od pewnego czasu, ale nie ma żadnego efektu.. One jak tylko mi urosną, to się łamią, rozdwajają.. Poza tym te spod spodu są szorstkie i suche. Bardzo nieładnie wyglądają.. I do czego zmierzam - otóż zapuszczam włosy jakieś 10 cm jeszcze (to moje marzenie ![]() Co byście zrobiły na moim miejscu? Czy wiecie co może mi pomóc? Może jakieś preparaty, tabletki, cokolwiek? Z góry dziękuje za okazaną pomoooc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z włosami.. Łamiące się włosy, rozdwojone końcówki, suche, szorstkie pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Problem z włosami.. Łamiące się włosy, rozdwojone końcówki, suche, szorstkie pa
Mamy całe podforum dotyczące pielęgnacji włosów.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
W telegraficznym skrócie: henna treatment wax oraz jedwab joanny.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja bym polecala Vatike - ale taka maseczke na wlosy. W moim przypadku zdzialala cuda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Też moim problemem są łamiące włosy,bo je niestety prostuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
masz całe podforum pt. Pielęgnacja Włosów, nie dasz rady przeczytać wszystkiego
![]() polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.