|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Moje pierwsze twory biżuteryjne
Witam serdecznie wszystkie Wizażanki
![]() Na forum biżuteryjne zaglądam od niedawna, jako że dopiero niedawno odkryłam w sobie pociąg do robienia błyskotek ![]() ![]() ![]() Wszelkie uwagi i rady mile widziane, opis kolczyków podaję poniżej: 1. Lazurowe Kule lazurowego marmuru w srebrnej oprawie. Długość bez bigli - ok. 4cm 2. Ciemną nocą Kule czarnego marmuru na srebrnych łańcuszkach. Długość bez bigli - ok. 6cm 3. Wrzos z wanilią Pałeczki marmuru ametystowego w oprawie z kwiatów wanilii. Długość bez bigli - ok. 3,5cm 4. Marmurkowe Baryłki z piaskowej masy perłowej na srebrnym płatku. Długość bez bigli - ok. 3,5cm 5. W spirali Delikatne szmaragdowe łezki z marmuru oplecione srebrem. Długość bez bigli - ok. 3cm 6. Dla Madzi Komplet na zamówienie. Lazurowa masa perłowa z baryłką. Długość kolczyków bez bigli - ok. 3,5cm. Długość zawieszki - ok. 2,5cm 7. Magnetyzm Magnetyczne kule hematytu przeplatane blaskiem gwiazd. Długość bez bigli - ok. 3,5cm 8. Lampa Aladyna Kule z białego koralu w srebrze z magicznej lampy. Długość bez bigli - ok. 4cm 9. Z morskiej głębiny Płatki masy perłowej zawieszone na łańcuszku. Długość bez bigli - ok. 6cm 1.Załącznik 2565455 2.Załącznik 2565456 3.Załącznik 2565457 4.Załącznik 2565458 5.Załącznik 2565459 6.Załącznik 2565460 7.Załącznik 2565461 8.Załącznik 2565462 9.Załącznik 2565463 Edytowane przez ollccia Czas edycji: 2009-10-05 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje pierwsze twory biżuteryjne
witaj, nie wiem od jak dawna robisz to, co pokazałaś, a prace są ładnie dopracowane i przemyślane
![]() najbardziej podobają mi się te ametystowe i lazurowe, chociaż reszta też śliczna, oby tak dalej ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dzięki. To jest moje trzecie podejście do robienia kolczyków, tzn. zabrałam się za to jakiś miesiąc temu i te są wykonane z materiałów z trzeciego zamówienia
![]() Przy okazji: niechcący kliknęłam 2x na wysyłanie wiadomości i teraz są 2 identyczne wątki z moimi pracami:/ Czy ktoś wie jak można je połączyć?? Edytowane przez ollccia Czas edycji: 2009-10-06 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o kolczyki to ja powiem, że nie są najgorsze jak na początek. Każda z nas zaczynała podobnie ![]() Przyczepię się jedynie do loopów. Kategorycznie do poprawy !
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Tak jest!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz, nie znam się na tym, ale te piąte są śliczne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.