|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdź może masz !!!Oto moja wish lista : 1. Legginsy a'la skora rozm. L 2. Rajstopy w panterkę rozm. 3-4 ( najlepiej : kryjące, szaro-czarne) nowe 3. Logi w stylu Bershki/Stradivariusa/Zary - najlepiej zdobione ćwiekami etc. 4. Zwiewne tuniki w panterkę 5. Rzeczy japan style w rozm. L/XL 6. Ramoneska jeanas rozm. L 7. Kamizelka z brązowego miękkiego futerka rozm. L, najchetniej ze sciągczaem 8. Ciepła kurtka ( w stylu kobiecym) lub płaszczyk rozm. M/L 9. Koszule w kratę long, Lki najchetnije a'la flaneka ![]() 10. Rzeczy z zipem 11. Grzybek - może być a'la kurteczka a może być a'la bluza też L poza tym zawsze można mnie skusić butami rozm. 39 - 40prosze o propozycje od osób które widzą coś za swoją rzeczy u mnie w wątku - inaczej nie ma sensu w ogóle zawracać głowy ani mi ani tym bardziej sobie ![]() * oczywiście za bardziej wartościowe rzeczy typu : kozaki, kurtka etc. chetnie oddam więcej niż jedną swoją rzecz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.