![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AKCESORIA dla kociaka
a chcesz szeleszczący rękaw dla kota?
![]() coś takiego: http://www.allegro.pl/item778218714_..._tx_42964.html tylko ja mam granatowy z białymi paćkami. W sumie to nieużywany - żaden mój kot nie chciał tam wejść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co byś za to chciała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mogłabym przygarnąć .IWOSTIN CAPILIN Płyn Micelarny Oczyszczający dla skóry z rozszerzonymi naczynkami, zaczerwienionej i wrażliwej
i próbki Avene ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A może zamiast zabaweczek ,chcesz drugiego kotka,hm?
![]() Edit. Dopiero teraz zauważyłam,że ma być nie używana,a moja Kicia to już niestety,, kilkunastolatka''. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-10-19 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witaj, mam sporo rzeczy do oddania, bo mój kocur maine coon już jest starszy i niczym się nie bawi. do oddania/ wymiany na kosmetyk mam:
- drapaczek wycieraczka z allegro za 50 pln - nowa - kocur nie używa bo nie lubi - zabawki: sporo piłeczek i myszek i wętka - grzebień z obrotowymi igiełkami - mam też puder jeśli masz długowłosego kota - mam też pastę do zębów i szczoteczki dla kota ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- a...mam też kosztyk różowo czarny w pieski/ kotki - taki futerkowy - nowy(tylko lezal w domu), i mam też koszyk wiklinowy z ikea - nowy (kupiony w zeszłym roku) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
myślę, że tak, tylko daj mi dzień albo dwa, bo muszę ten rękaw wyciągnąć z przechowania i sprawdzić, czy go mole nie zżarły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Zakorzenienie
|
za to moje ręce i meble napewno będą szczęsliwe
![]() ![]() Cytat:
![]() A swoją drogą, to kto tak kota rozpuścił, hmmmm? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A te koszyki, to czemu mają służyć? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj postanowiłam być twarda i ani mała zołza ani duża z avatarka nie dostanie nic innego jak nie będzie zjedzone to co dostają.Obie mnie na razie bojkotują.
A może jakieś fotki Twojego Tygryska wrzuciłabyś ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kotki dostają jesć, to co lubia, Ty pańcio niedobra ![]() Psia z avatarka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Poczekamy,zobaczymy czy dobra pani bedzie chciała dawać tygryskowi kurczaczki z rożna,delikatne surowe fileciki z kurczątek,ewentualnie wątróbkę surową ale to tylko świeżutką i jeśli na śniadanko to na obiad już nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
czasami koty w nich sobie leżą ale nie zawsze...mój czasmi siedzi w budce z ikeai. dlatego kosz i inny kosz futerkowy mogę oddać bo nie używam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
postaram sie wstawic jutro.
koszyk wiklinowy to taki z ikei, akurat jest u rodzicow wiec nie mam go w tej chwili w domu i nie moge zrobic fotki. zabawki polecam bo niektore wygladaja jak nowe. ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30095313 ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- wstawiam linka do koszyka z ikei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zabaweczki, to mysle, ze kociak może się nimi nie bawić, bo będzie czuć Twoje koty na 100% bym wzieła grzebień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jeśli jesteś z warszawy to mozemy sie jakos umowic.
zabawki polecam dla małego kotka bo małe koty wszystkim chcą sie bawić. nie sądzę aby mu przeszkadzał zapach innego kota. zresztą mój kot już się nimi nie bawi więc leżą w kącie nieużywane, a niedawno niektóre kupiłam jak byłam na wystawie. jeśli nie chcesz ode mnie zabawek, to i tak musisz sporo kupić bo małe kotki lubią się cały czas bawić tak do roku. a zabawki im się szybko nudzą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem, , ze małe kociaki lubia sie bawić, niekoniecznie zabawkami ![]() Mam 2 kocury ![]() Napisz mi co ewent. podoba Ci się u mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
witaj, zalezy co bys wybrała....jadną z rzeczy która by mi się przydała jest
4. BENEFIT ooh la lift, rozświetlacz pod oczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak jak pisałam, napewno wezmę grzebień. Zabaweczki, rozumiem, że jak byśmy miały sie spotkac osobiscie, to wziełabyś ze sobą, żebym sobie wybrała. Kwestia koszyka. Widziałam już ten ten z wikliny. Jeśli nie sprawi Ci to problemu, to chciałabym jeszcze foto tego futerkowego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Oj, Vilandro, nie masz już chromu?
Mam kłincza nowego .....
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
w sprawie rękawa
![]() Mam sporo roboty, więc nie do końca mam czas, żeby się tym zająć ![]() Ale go znalazłam. Teraz tylko musiałabym go zważyć, zmierzyć i zobaczyć w co mogłabym go zapakować. Oczywiście jak nie masz ochoty czekać, aż się z tym wyguzdram, ja to rozumiem doskonale, daj tylko znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- * CLARINS HYDRA QUENCH COOLING CREAM-GEL 50ml Nawilżający Krem-żel do skóry normalnej/mieszanej Nowatorska formuła preparatu zapewnia komfort nawilżenia skórze normalnej i mieszanej oraz pozostającej pod wpływem gorącego klimatu, aktywując jej naturalne bariery ochronne. Lekka konsystencja kremu-żelu jest całkowicie absorbowali przez skórę, pozostawia przyjemne uczucie chłodu. Matowe wykończenie zapewnia perfekcyjny makijaż. Chroni przed negatywnym skutkiem zanieczyszczenia środowiska (kompleks E3P). Metoda aplikacji: rozgrzej preparat w dłoniach, nakładaj lekko uciskając od środka na zewnątrz. Stosować rano lub/i wieczorem. (jedynie wypróbowany - jednak nie dla mnie)
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to nie jest produkt 1-wszej potrzeby , więc spokojnie, poczekam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.