|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
podkłady: Artdeco mineralny soft ivory, La Roche Posay Unifiance 11 i inne
/* NIEAKTUALNE */
Wymienię, najchętniej w Łodzi ![]() 1. Niedostępny: Podkład Artdeco mineralny, kolor soft ivory nr 3, 15g -> Kasiaa91 2. Niedostępny: Podkład La Roche-Posay Unifiance kolor 11, 30ml -> Kasiaa91 Oba podkłady użyłam dosłownie kilka razy, Artdeco kupiłam niedawno, a data ważności Unifiance - sierpień 2010. 3. Niedostępny: Podkład Chanel Mat Lumiere kolor nr 20 CLAIR - zostało minimum 3/4 z 30ml - > allie 4. Puder prasowany Revlon ColorStay with SoftFlex kolor Light (bardzo jasny) - zostało minimum 3/4 z 8,4g 5. Niedostępne: Samoopalacz AUTOHELIOS La Roche-Posay - zostało minimum 3/4 z 100ml, data ważności 04 2011 -> Magdama1 6. Niedostępne: kredka do oczu Inglot - srebrna (nietemperowana) -> Kasiaa91 7. Skrzypovita kuracja 40 dniowa - zostało ponad 50 tabletek z 80 8. Niedostępny: Podkład Aera Teint Vichy, kolor opal 12 (jasny beż) - użyty 2 razy - data ważności 01 2012 -> _kapryska_ 9. Niedostępny: GHOST Sweetheart - moistruising body lotion 50ml (kremik) -> z zestawu GHOST'a -> Kasiaa91 10. Mój jedyny ciuch na wymianę -> kurteczka z New Yorker, Fishbone XS 11. 2 kredki miss sporty (ciemna zielona-> _kapryska_) i jasno niebieska - raz temperowane 12. Podkład Shiseido Hydro - Liquid Compact - odcień O20 -> już mocno wysłużony, zostało około 20%, w sam raz dla wypróbowania. 13. Niedostępny: Korektor zielony Unifiance -> zostało około 50% Pilnie szukam podkładów EDM! (jaśniejsze kolorki lecz nie trupio blade) Wymienię najchętniej na ubrania (rozmiar xs), kompakty, pudry, kremy nawilżające lub inne kosmetyki. No i oczywiście na podkład Avene Couvrance. Edytowane przez eunchae Czas edycji: 2009-11-08 o 00:27 |
|
|
|
#3 |
|
🦄
|
Dot.: podkłady: Artdeco mineralny soft ivory, La Roche Posay Unifiance 11
Może coś u mnie za Unifiance?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327038
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
fanusia92 - niestety nic nie znalazłam
Marigold19 - również niestety nic Edytowane przez eunchae Czas edycji: 2009-04-22 o 17:28 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
szukasz czegoś jeszcze poza podkładami? zależałoby mi na artdeco...
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Unifiance?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329959 Przypomniałaś mi, aby dopisać go do wish listy
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Nicole - nic na razie nie znalazłam
encorelfois - poza podkładami szukam jeszcze dobrze nawilżających kremów, A ja Artdeco chcę się pozbyć koniecznie bo okazało się, że jestem uczulona na bizmut, który niestety ten podkładzik zawiera buu
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=324320
a może coś u mnie Ci wpadnie w oko za 1
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Cos u mnie za unifiance? Prosze odp u mnie
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: podkłady: Artdeco mineralny soft ivory, La Roche Posay Unifiance 11 i inne
cos u mnie za
1. Podkład Artdeco mineralny, kolor soft ivory nr 3, 15g 2. Podkład La Roche-Posay Unifiance kolor 11, 30ml https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=dagmarrka |
|
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
Dot.: podkłady: Artdeco mineralny soft ivory, La Roche Posay Unifiance 11 i inne
hej jednak Artdeco byłby dla mnie odrobinę za ciemny
![]() a wymieniłabyś te 3 bluzeczki na podkład Unifiance i srebrną kredkę Inglota? chyba, że chciałabyś dobrać coś jeszcze
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Okej
oczywiście wysyłam pierwsza: podkład Unifiance i kredkę srebrną Inglot
|
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
hej to ponownie ja
![]() znalazłabyś coś jeszcze u mnie? ja (a raczej moja siostra ) byłabym zainteresowana jeszcze pudrem Artdeco i podkładem Vichy ![]() i czy Artdeco jest nowy? |
|
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za:
4. Puder prasowany Revlon ColorStay with SoftFlex kolor Light (bardzo jasny) - zostało minimum 3/4 z 8,4g ? |
|
|
|
#28 |
|
BAN stały
|
oddałabyś za to któryś z podkładów? (chętniej Artdeco
)koszulkę wysłałabym razem z pozostałymi trzema ![]() mam nadzieję, że jutro dojdzie już Twoja paczuszka i wyślę ciuszki do Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- czyli za podklad i kredkę które mi wysłałaś byłyby tamte dwie bluzki i ta zielona z House'a zamiast miodowego golfika tak? + koszula za Artdeco hmm właśnie nie wiem co miałabym jeszcze u ciebie dobrać, nie masz już nic poza wątkiem?
|
|
|
|
#29 |
|
BAN stały
|
Kasiu, czy kredeczki są nowe?
jeśli tak to mogłabym je przygarnąć i jeszcze kremik Ghost'a jeśli się zgodzisz![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Kurcze mam praktycznie identyczne kredki z Inglota ![]() w takim razie mogę przygarnąć jeszcze ten kremik Ghost'a i puder z Revlonu zgadzasz się?
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
to daj mi znać, ale jeśli nie wymienimy się jeszcze za artdeco, to za unifiance i kredkę wysyłam ci te 3 bluzki, które były wcześniej umówione (z miodowym golfikiem), a jeśli się jednak wymienimy to zamienię golfik na bluzkę z House'a
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

) byłabym zainteresowana jeszcze pudrem Artdeco i podkładem Vichy