|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymienię!! Jeansy & Bluzka jak nowe !!
Hej
![]() 1 raz wystawiam coś na wymiane... Wystawiłam te rzeczy na allegro ale nie miałam ofert kupna, a może akurat komuś z Was przypadnie do gustu albo przydadzą się komuś nowe jeansy ![]() Więc tak: jeansy: *biodrówki *jasne (widać na zdjęciu) *stan b.dobry, mało w nich chodziłam. *50x2 w biodrach, może i nawet 52x2 ... jesli był by ktoś zainteresowany to napisze dokładniejsze wymiary ![]() * w udzie...ja mam 58cm i nie mam ich obcisłych, sa luźne więc mogą być nawet na 60cm *ogólnie to POLECAM bo naprawde są w dobrym stanie. bluzka: *rozciaga się. więc może być na M jak i na L i XL *bokserka *materiał miły w dotyku, gładki. *zapięcie z przodu ma na zatrzaski po odpięciu jest koronka (jak na zdjęciu) *ogólnie stan też b.dobry. Była ubrana 2-3 razy. A ja czatuje na jakąś torebke czarną, brązową, dużo by mieściła A4...i ogólnie co wpadnie mi w oko ![]() POLECAM !!!!!!
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię!! Jeansy & Bluzka jak nowe !!
bluzka
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
spodnie
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za bokserke w paski?
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-10-15 o 00:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.