![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Ciuszki i dodatki z szafy, głównie S i M.
Dokładka strona 4, 5 !!
Dokładka Post 106, 107, 108, 135, 136. Witam. Mój pierwszy wątek wymiankowy, więc proszę Was o wyrozumiałość i poinformowanie mnie jak coś robię źle. ![]() - Rzeczy wysyłam czyste, ale nie prasuję. - Rzeczy wysyłam zazwyczaj poleconym ekonomicznym. Zależy jak się umówimy. - Odpisuję u Ciebie w wątku i od Ciebie oczekuję tego samego. Na to chętnie się wymienię: (mój rozmiar to raczej M, czasami zdarza się S): PILNE: - spodnie jeansowe (proste, albo rurki) - sweterki zapinane - torby a4 (czarna, brązowa) - obcasy, rozmiar 39-40, wysokość do 7 cm mniej pilne: - kamizelka jeansowa - rurki (ciemne) - spódnice (różne - w stylu folk, ołówkowa, bombka, długie, krótkie) - buty (rozm. 39, 40) - różne - mała czarna sukieneczka (ew. inne też mogą być ![]() - eyeliner (najlepiej brązowy) - biżuteria drewniana. szczególnie interesują mnie bransoletki drewniane takie sztywne. i jakieś wisiorki, przewieszki. Poza tym chętnie przyjmę książki: Sylvia Path "Szklany kosz" Patrick Suskind "Pachnidło" Soaud "Spalona żywcem" poza tym chętnie przygarnę książki kucharskie oraz ciekawą książkę w języku rosyjskim albo do nauki języka rosyjskiego. oraz materiały do wyrobów handmade (koraliki, druciki, bigle, farby do porcelany i tkanin) Pozdrawiam i zapraszam do wymiany. ![]() UWAGA! posiadam też trochę rzeczy poza wątkiem. na razie nie mam jak zrobić zdjęć, ale jeśli będzie trzeba postaram się o to. posiadam strój kąpielowy dwuczęściowy w biało czarną panterkę. sporo podręczników, więc jak jakiegoś wam brakuje to napiszcie a ja poszukam oraz opracowań lektur, wierszy itp., zbiorów zadań, dużo kolczyków: http://picasaweb.google.pl/u.d34016/KolczykiPart1# kadzidełka jedno opakowanie kwiatowych, drugie brzoskwiniowe I jeszcze mała legenda: kolor czarny - do wymiany kolor szary - rezerwacja kolor brązowy - już nie ma lub kasuję uwaga! wszystkie rzeczy znajdują się jednocześnie na innych stronach, więc w każdej chwili mogą zniknąć
Edytowane przez zuzek9 Czas edycji: 2009-09-06 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki i dodatki z szafy, głównie S i M.
1, 2, 3, 4 – przypinki, 2,5 cm (przypinki "punk" juz nie ma)
5 – przypinka House 3 cm 6 – przypinka House 7,8 cm 7, 8 – kolczyki sztangi (chyba ze stali nierdzewnej, nie pamiętam dawno kupowałam) długość – 1,5 cm, kuleczka – ok. 2 mm 9 – czerwona arafatka, ok. 95x95 cm 10 – stanik. rozmiar 32/70. założony raptem kilka razy
Edytowane przez zuzek9 Czas edycji: 2009-06-29 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
11 – rurki zielone, rozmiar 38. używane, stan bardzo dobry. lekko zwężane. mogę podać wymiary i pokazać dodatkowe zdjęcia. nie ma
12 - nie ma 13 – spódnica materiałowa, różowa. Rozmiar 38. Stan dobry. Na zdjęciu nie widać, ale jest lekko rozszerzana. 14 – spodnie, bojówki. Kolor beżowy. Rozmiar 27. Używane, stan dobry. lekko skracane. mogę podać wymiary i pokazać dodatkowe zdjęcia. 15 – spodnie jeansowe. Rozmiar 28. Nowe. 16 – torebka srebrna. 11,5 cm x 22 cm. Założona tylko raz. Stan idealny.
Edytowane przez zuzek9 Czas edycji: 2009-07-12 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
17 – sweter. Biało czarne paski. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Lekko rozszerzane rękawy.
18 – baleriny firmy Zooko. Rozmiar 41. Nowe 19 – koszulka biała, z nadrukiem smoka. Rozmiar XS. Używana, stan bardzo dobry. 20 – bluzka kopertowa, kolor fioletowy. Rozmiar M. Przeze mnie nie noszona, zakupiona w ciuchlandzie. 21 – bluzka koszulowa biała, z nadrukiem kwiatów wykonanych z cekinów. Rozmiar z metki 40. Jednak dla mnie to jest S. Używana, stan bardzo dobry. 22 – bluzka różowa z nadrukiem. Rozmiar S. Firma UPS! Używana, stan dobry.
Edytowane przez zuzek9 Czas edycji: 2009-06-29 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
23 – bluzka koszulowa. Biało czarne paski. Rozmiar S/M. Używana raptem kilka razy, stan idealny.
24 – bluzka różowa z nadrukiem. Rozmiar 38. używana, stan bardzo dobry. 25 – torba jeansowa. 28x35 cm. Stan idealny. 26 – trampki białe. Rozmiar 39. nowe 27 – czapka z daszkiem, z misiem, pokryta króciutkim futerkiem. Obwód 53cm.
Edytowane przez zuzek9 Czas edycji: 2009-03-04 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1231245315
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a ten niebieski stanik to jaki to rozmiar czy to jest push -up? gruba ma gąbke? odp u mnie
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1231245229
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
za 26 ? ( jaka wkładka ?)
oddam naprawdę wiele bo bardzo bardzo mi zależy ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 11 – rurki zielone, rozmiar 38. używane, stan bardzo dobry. lekko zwężane. mogę podać wymiary i pokazać dodatkowe zdjęcia.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
koszula ma kolor taki biało - niebieski ? jasny odcień niebieskiego.
a tuby jakie rozm by cie interesowały ?
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za trampki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1231245315
??? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.