|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak zwykle ten sam problem - wesele - i w co się ubrać????
Witam.
Potrzebuje pomocy> Otóż wybieram się niedługo na wesele koleżanki. Sukienkę już kupiłam - jest prosta w kolorze bladego różu. Jakie mogę dobrać dodatki. Myślałam o czarnych prostych szpilkach czarnej torebce (kopertówka) i bransoletka cos w typie czarnych korali. Co o tym myślicie? Będzie pasować? Postaram się wkleic zdjęcia: -sukienka o kroju takim jak na zdjęciu trochę jaśniejszy róż (nie tak intensywny) bez kokardy i na grubszych ramiączkach -buty mam identyczne czarne lakierowane Myślałam jeszcze o czarnym cienkim pasku takim lakierowanym jak buty ale nie mam pojęcia czy nie bedzie wygladac za bardzo "kiczowato" Proszę o opinie!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zwykle ten sam problem - wesele - i w co się ubrać????
Miałam podobną sukienkę(szafirową), na grubszych ramiączkach i wzięłam czarne dodatki, myślę , że u Ciebie też będzie ok
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Buty świetne ![]()
![]() |
#3 |
Komplikatorka
|
Tak jak napisałaś będzie super, zadbaj tylko żeby całość do siebie pasowała
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zestaw naprawdę fajny i przemyślany, ale do tej sukieneczki założyłabym bardziej fikuśne buty. Klasyczne czarne szpile będą jak najbardziej pasować, ale mogą wyglądać zbyt oczywiście. Proponowałabym coś takiego: http://www.eobuwie.com.pl/product-po...LKO-P9JZ0.html (też klasyczne, ale z wyobraźnią). Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- piccinnini te butki śliczne, szkoda ze juz kupiłam czarne. ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- kasiulka rzeczywiście spróbuje poszukać jakiegoś fajnego paska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.