|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() duże buty
Witam,
przeszukałam całe forum i nie znalazłam takiego wątku, wiec pozwoliłam sobie takowy założyć. Sprawa, jak tytuł wskazuje, związana jest poszukiwanie butów damskich w dużych rozmiarach. W moim przypadku jest to 28,5-29 cm a rozmiarowo to różnie 43-44. Jestem załamana tym co producenci oferują, bo jak już znajdzie się coś w tym rozmiarze to nadaje się dla mojej babci ![]() Ze względu na wzrost (181 cm) poszukuję balerinek wszelkiej maści. Niestety non stop zmuszona jestem ubierać się sportowo bo tylko takie buty mogę znaleźć i to na dodatek w dziale męskim, ale ile można? Zastanawiam się juz nad wyprawą łowiecką do UK, gdzie zauważyłam że rozmiarówka jest bardziej urozmaicona w tym kierunku. Chociaż na ebay'u z UK znalazłam pare interesujących par i mozliwe że obyłoby sie bez dodatkowych kosztów pod tytułem 'bilet lotniczy". Macie jakieś doświadczenia z zakupami na angielskim ebay'u? A może Wy szanowne Wizażanki wiecie o jakimś takim czarodziejskim miejscu w Polsce gdzie znajdę coś ładnego i dziewczęcego ? RATUNKU! POMOCY!
"- Ale ja nie chciałabym mieć do czynienia z wariatami - rzekła Alicja. - O, na to nie ma już rady - odparł Kot. - Wszyscy mamy tutaj bzika Ja mam bzika, ty masz bzika. - Skąd może pan wiedzieć, że ja mam bzika? - zapytała Alicja. - Musisz mieć. Inaczej nie przyszłabyś tutaj." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: duże buty
Polecam odwiedzić Deichmann'a - mają taką rozmiarówkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Maniwa dzięki wielkie, wiem ze coś tam mają, robie nalot na nich regularnie, ale czasem to super ładne nie jest.
Wiem szurnięta jestem, nie dość ze problem z butami to jeszcze wybredna jak coś już się znajdzie ![]() A forum przeszukałam chyba niezbyt dokładnie, wiec nie pogniewam się jak wątek zostanie usunięty ![]()
"- Ale ja nie chciałabym mieć do czynienia z wariatami - rzekła Alicja. - O, na to nie ma już rady - odparł Kot. - Wszyscy mamy tutaj bzika Ja mam bzika, ty masz bzika. - Skąd może pan wiedzieć, że ja mam bzika? - zapytała Alicja. - Musisz mieć. Inaczej nie przyszłabyś tutaj." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ryłko robi również duże(ale chyba maks 42,5) buty, swietnej jakosci i bardzo ładne:
Sama mam duża stopę (tez 28,5 cm) ale mieszcze sie w 42, buty kupuje w deichmannie lub ryłko, na allegro tez mozna cos czasem upolować.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
http://www.roberto.com.pl/sortowanie...2:42:18&on=tak
Krapkowice koło Opola ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Też mam dużą stopę 41/42. Niestety 42 to ostatnia rozmiarówka jaką idzie dostać w sklepach z damskimi butami. Również często widzę w Deichmannie serię butów "XL"
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.