|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Pomoc dla Agnieszki
Witam,
piszę w imieniu mojej koleżanki,jest w ciężkiej sytuacji, poza dziećmi niema nikogo,potrzebuje praktycznie wszystkiego dla tego maleństwa :pampersów, witamin, mleka, wózeczek,łóżeczko lub kojec,może jakieś ciuszki dla starszych córek i zabaweczki Rodzina zaprzyjaźniona ze mną od wielu lat, żeby nie powiedzieć od dziecka. Maja 3 dzieci (córki 1, 2 latka i syn 1 miesiąc), najstarsza córka z pierwszego małżeństwa mamy, na która ojciec płaci 100 zł alimentów jak chce. Ojciec młodszej córki oraz syna zginął w wypadku w czerwcu bieżącego roku. Mama dzieci pracuje. W chwili obecnej jest zadłużenie mieszkania na kwotę ok.2 tys. W mieszkaniu są piece, pali węglem i drewnem (zależy co aktualnie jest). Dzieci powyrastały strasznie od czerwca z ubrań i butów. W chwili obecnej najpilniejsze potrzeby z myślą o jesieni/zimie Rodzina nie ma szans na dofinansowanie do mieszkania od gminy (mieszkanie komunalne) zanim nie spłaci zadłużenia Z jedzeniem jakoś dajemy rade wspólnymi silami-ale z tym tez bywa rożnie, raz lepiej raz gorzej. Na rodzinę nie może niestety liczyć (czasem na siostrę). każda pomoc byłaby uśmiechem od losu i światełkiem szczęścia. proszę kontaktować się ze mną ona nie ma dostępu do internetu Wierze że są ludzie dobrego serca Z GÓRY DZIĘKUJE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomoc dla Agnieszki
Zalogowałam się tutaj po przeczytaniu Twojego wątku więc wybacz,że pytam ale jak możęmy się skontaktować bardziej bezporednio?Chciałabym jakoś pomóc Twojej koleżance....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witam,ja tez chcialabym pomoc ale potrzebuje namiar na Twoja kolezanke zeby ustalic szczegoly, jesli mozesz napisz na PW
#4 |
BAN stały
|
odpisałam na pw
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Miejsce, w ktorym mieszka Twoja kolezanka jest dosc daleko ode mnie wiec raczej nie zawioze jej nic osobiscie ale zastanawiam sie jak jej pomoc. .....cos wymysle...
Rozumiem, ze ona nie pracuje, czy dostaje jakies pieniadze z opieki, nie wiem, jakas renta na dzieci? Przeciez musi z czegos zyc, obawiam sie zeby nie doszlo do sytuacji ze beda jej chcieli zabrac dzieci ze wzgledu na to ze nie da rady ich utrzymac....oby nie.....
#6 |
BAN stały
|
szczegółowo odpisałam na pw,
Agnieszce i dzieciom nie należy się renta po ojcu gdyż nie był zarejestrowany.(pracował na czarno) pytania na pw proszę |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Bardzo prosze wszystkich, ktorzy w jakis sposob zadeklarowali chec pomocy opisanej w pierwszej wiadomosci dziewczynie o imieniu Agnieszka o wstrzymanie wysylania czegokolwiek na podany przez autorke watku adres. Razem z kolezanka sprawdzilysmy wiarygodnosc informacji ze stanem faktycznym i TAKA OSOBA NIE ISTNIEJE! Nie mieszka w miejscowosci, o ktorej pisze kasiak222, zadna Agnieszka i nie ma w ogole tej calej historii. Adres na ktory ma byc wysylana pomoc to jakas firma. Ktos po prostu zerujac na ludzkiej krzywdzie i biedzie, ktorej wokol nie brakuje probuje wyludzic cos od nas. Bardzo to przykre i zalosne, ze w ten ohydny sposob zostaje wykorzystane nasze forum. Szkoda tylko, ze przez takie osoby ktos, kto naprawde bedzie potrzebowal pomocy i sie do nas zwroci zostanie zignorowany......
sprawa zostanie zgloszona do moderatora. Mam nadzieje ze wiecej takie sytuacje nie beda mialy miejsca. Pozdrawiam serdecznie wszystkie osoby, ktore chcialy pomoc i uwierzyly w ten apel, ja tez jestem jedna z nich, juz mialam spakowana paczke, podobnie kolezanka, ktora wykryla oszustwo...... Wstyd i chamstwo, to wszystko co mam w tej sprawie do powiedzenia.
#8 |
Komplikatorka
|
Brak słów...
#9 |
Zadomowienie
|
Dla mnie odrazu wydało sie podejrzanym,że wszystkie pytania mają być kierowane na PW,jeśli ktoś prosi o pomoc na forum,to chyba normalne że powinien opisać ją też tutaj,a nie że tajniacko po przez PW
![]() Poprostu mam wstręt do takich ludzi,co wymyślają takie historie,zal tyłek sciska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Oszustwo internetowe.
Banuje konto, zabezpieczam dowody dla policji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.