![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Czego nie zrobi mężczyzna?
Właśnie z koleżanką doszłyśmy do wniosku, że nasi TZ nie noszą parasoli, bo to nie męskie jest. Słyszałam, że niektórzy nie myją okien, bo to babskie zajęcie. Czy Wasi mężczyźni też mają takie "joble" ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czego nie zrobi mężczyzna?
No moj TZ tez nigdy nie nosi parasola chyba ze idzie ze mna to wtedy trzyma mi parasol. Kiedys tez prosilam go zeby poniosl mi torebke( bo byla ciezka) to powiedzial ze nie bo bedzie wygladal jak pantoflarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Fakt, mój też nie będzie niósł mojej torebki, też mogę to dopisać do dziwactw mojego tz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Copyraptor
|
Rany, w życiu bym nie kazała nosić mojej torebki TŻtowi, przecież to upokarzające dość...
I mój nosi parasol ![]() ![]() Pewnie też by mi nie poniósł torebki na dłuższą metę, chociaż zdarzyło się mu potrzymać jak np. ubierałam płaszcz, czy miałam inaczej zajęte ręce. Ale też nie jestem sadystką na tyle, żeby mu kazać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Moj mezczyna wstydzi sie kupic mi rajstopy, prosilam Go o to juz kilka razy i ani razu tego nie zrobil
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
A właśnie: kiedyś wysłałam TZ do sklepu z listą zakupów. Kupił wszystko, oprócz podpasek... powiedział, że nie było. W całym Tesco nie był ani jednej paczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
za to mój TŻ nigdy nie przyzna się do błędu, za nic. Tak będzie naginał wymyślał i zmieniał tematy, że nie da się mu zwrócić uwagi na błąd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Znałam takich, co uważali pewne rzeczy za niemęskie,np.przytrzymani e torebki, kupowanie podpasek itd. Ja naszczęście na takich nie trafiłam
![]() Edytowane przez Niezmienna Czas edycji: 2009-10-22 o 16:09 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój to i nawet tampony bez problemu mi kupuje, obeznany już jest ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mi mój kupił parę razy podpaski ale tylko dlatego że "musiał" bo to było po porodzie i nie dałabym rady iść do sklepu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
moj TŻ tampony strasznie sie wstydzi kupic ale np po test ciążowy poszedł
![]() za babaskie zajecie uwaza o dziwo tylko mycie naczyn moze dlatego ze tego nie lubi.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Z tymi parasolami to chyba prawda. Kiedyś, w dość deszczowy dzień, przyszłam na przystanek. Od razu rzuciła mi się w oczy grupka zakapturzonych, pokulonych dresików. Zrozumiałam, że muszą mieć jakąś fobię względem parasoli
![]() Ale co w tym nienormalnego chodzić z parasolem żeby nie zmoknąć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14866982]moj TŻ tampony strasznie sie wstydzi kupic ale np po test ciążowy poszedł
![]() za babaskie zajecie uwaza o dziwo tylko mycie naczyn moze dlatego ze tego nie lubi.... ![]() No zmywanie naczyń to juz przesada ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
W sumie, to ja z moim Tż nigdy nie miałam takich problemów, jak posprzątanie pokoju czy zmycie naczyń.Wręcz przeciwnie, sam się pali do tego, żeby mi pomóc. (podlizywacz
![]() Jedyne czego nie chce zrobić, to iść ze mną po zakupy. Nawet do spożywczaka. Mówi, że jak potrzebuję jego pomocy, to żebym zadzwoniła, jak już kupie i on wtedy przyjdzie, i mi pomoże. Fobię jakąś ma czy co? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Różowy Jednorożec
|
Hehe, może. Mój za to karze mi czekać pod sklepem bo - on tak sądzi - ja niepotrzebnie robię z wyjścia po cukier godzinne zakupy. I wychodzę z torbą rzeczy które on uważa za niepotrzebne.
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
heheheh a w Warszawie co 2 osobnik płci męskiej chodzi z torebką <lol2>
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Mój też ![]() Po tabletki anty też poszedł bez marudzenia ![]() Za to standard nie chce w miejscu publicznym ponieść mi torebki, nawet potrzymać dłużej niż 3 min, a pod domem bierze i niesie do mieszkania ![]() Nie założy klapek japonek ![]() ![]() Nie da usmarować sobie rąk kremem jak ma strasznie suche i szorstkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Haha mój to samo :P Nie ma zmiłuj się, sandałek też nigdy w życiu nie założy i w tym przypadku chwała mu za to, bo dla mnie widok faceta w sandałkach jest odrażający :P
![]() |
#21 |
BAN stały
|
mojego ze 3 lata przekonywałam do sandałek, kolejny rok, zeby je zaczął nosic bez skarpetek
![]() mój TŻ nigdy, przenigdy nie ubierze: japonek. lnianych spodni, białych spodni, niczego różowego, czerwonego żółtego, zamszowych mokasynów, czapki - twierdzi, ze to za przeproszeniem "pedalskie" nie chce nosić tez parasola, rekawiczek, szalika nie da się namówić na krem do twarzy, czy do rąk, odżywkę, czy zel do włosów - cód,ze toleruje perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mój były zawsze mówił że w życiu nie poszedłby do kosmetyczki
![]() a moi koledzy twierdzą że nigdy nie kupiliby mi wazeliny hehe ![]() nie założą japonek, torby na ramię, różowych koszulek ;D hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Mój ma torbę na ramię, taką studencką. Z tym, że nosi tak po harcersku, na plecach.
Japonki i różowy kolor ciuchów też odpadają, ale dał się namówić na koszulę białą w czerwone delikatne paseczki. Rękawiczki, szalik, czapka- nosi, ale jak widzę jak zakłada szalik to sie zastanawiam po co mu dodatkowe ogrzewanie pod pachami ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
z tymi parasolami musi coś być...
![]() Mój TŻ nie ma jakiś fobii, nie złozyło się żeby mi miał kupować podpaski ale mamie kupił bez problemu. Nawet raz poszedł po tabletki anty do apteki ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mój nigdy mi nie kupił tamponów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mój nosi mi torebki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
hihi to ja jestem ogromna szcześciarą bo mój chodzi po tampony, podpaski, wkładki i inne takie bez skrępowania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ja nie rozumiem co jest nie meskiego w noszeniu parasola...co lepiej chodzic przemoknietym
![]() ponoszenie dziewczynie torebki,jak ma ciezka tez nie robi z faceta kobiety nie? wrecz przeciwnie eh ci faceci... moj TZ nigdy nie zalozy nic rozowgo,zlotego grubego lancucha(bo uwaza ze to dla alfonsow jakis za przeproszeniem,ja zreszta tez tak mysle),i nie kupi mi rajstop
Wystepek jest malowniczy, cnota - jakze bezbarwna... ![]() Edytowane przez wild girl Czas edycji: 2009-10-25 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Rozowa koszulka odpada. W ogole wszystko co rozowe. Parasola tez nie bedzie nosil, woli zmoknac
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Witam Was...jestem nowa na tym wątku,ale bardzo mi się spodobał i postanowiłam dołączyć
![]() Mój TŻ nosi mi parasol,ale sam dla siebie raczej nie bierze nigdy(ale wiąże się to z faktem że on bez samochodu się raczej nie rusza nigdzie,więc parasola nie potrzebije)tampony mi kupi jak go o to poproszę,ale mam zwyczaj sama zapatrzać się w takie rzeczy.Koszule blado różową też założy.Ja osobiście uważam,że to bardzo męskie założyć koszulę pastelowo-rózową np do garnituru.Wiąże się to raczej z gustem a nie z uprzedzeniem do koloru...ale mój za niemęskie uważa "japonki" no a druga sprawa,że nie wygodne(w większości)Torebkę mi też potrzyma,ale nie każe mu jej nosić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Z moim nie ma problemu jeśli chodzi o parasol. Torebkę też mi nosi, wystarczy że trochę pomarudze że ciężka czy coś
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.