|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Na gwałt paletki cieni - niebieskie, turkusy, jaskrawe !!NIEAKTUALNE
Pilnie, na wczoraj poszukuję !! paletki cieni lub cieni pojedynczych !! najlepiej wypiekane, nie przepadam za sypkimi ![]() - niebieskości - turkusy - zielenie - fuksja -żółte, bananowe, pomarańczowe - jaskrawe, żywe, mocno nasycone !! Najchętniej: MAC, Kryolan... oddam na prawdę wiele. W grę wchodzą tylko wysoko i średniopółkowce Absolutnie Joko, Vipery, Rossmany i tym podobne... W zamian to co w moich wątkach Będę wdzięczna, jeżeli tutaj od razu napiszecie, co macie do zaproponowania... ostatnio cierpię na nadmiar obowiązków
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-10-21 o 16:10 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na gwałt paletki cieni - niebieskie, turkusy, jaskrawe !!
Niestety nie do końca te kolory, których szukam, za mało nasycone i za mało jaskrawe... wiem, wybredna paskuda jestem
![]() Muszę wkleić przykłady tego, co szukam Dziękuję za propozycję
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
One takie jasne jak na zdjeciu wcale nie sa,odcienie sa przeklamane ,w sklepie mozna wyprobowac tez zestaw Loreala
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-10-15 o 20:36 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze znam ten zestaw i niestety to nie to, nawet miałam go kupionego, ale szybko znalazł nową właścicielkę
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
mam jakieś turkusy czy zielone odsypki pigmentów maca - kolorów nie pamiętam, ale mogę sprawdzić
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, odpisuję tutaj, bo nie wiem, czy zaglądasz jeszcze do swojego kosmetycznego
Powiedz mi, bo ja zacofana jestem z Cieniami sypkimi MAC, mam tylko prasowanki, czy potrzeba do nich jakiegoś primera/fixera ? Jak nie to może wreszcie wypróbuję
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochana
![]() A ja mam coś takiego ;> Ale pojedyncze Givenchy - fuksja nad fuksjami z małym ubytkiem ale w przezroczystej kasetce. Tez mam intensywny ciemniejszy tukus sypki sephory z drobinkami. Ale nie mam jak zdjęcia zrobic bo mam troche kopniety aparat w świetle dziennym szybciej
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pędzelkiem.Najpierw może zrobię fotę, to zobaczysz kolory. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
M, odpisałam u Ciebie, jak coś u mnie znajdziesz to proszę odpisz u mnie
Gothic, to czekam na fotki i proszę zerknij jeszcze, czy w ogóle coś u mnie za nie widzisz
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Hop hop, w zamian oddam:
NOWA Bransoletka srebrna APART !! - tylko na perfumy lub poszukiwane cienie !! wartość: bransoletka 120 zł, charmsiki po 40 zł - 240 zł za komplet http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,kolekcje,Charms I wiele wiele więcej
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
OMG
![]() Jakie cudne sreberka wrzucilas Popatrze jeszcze chwilke na nie Myriady beda chyba Twoje, jezeli bedzie Ci pasowalo ![]() EDIT: a te gadzety z gwiazdeczkami to co too? wisior, bransoleta i kolczyki? a ten a opalowaniu to apart, tak? ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Oj to ja na metale uczulona ![]() No ale podoba mi sie Tumulte (taka mam nadzieje, ale nigdzie nie moge zniuchac ) i demeterek jasminowy ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- O Ty niedobra ![]() Hmm ja nie wiem, jaka jest wartosc demeterka? Czy kalkulowalaby CI sie bransoleta + demeter za moje limitowane myriady? ![]() Daj znaka, a ja sobie jutro jesczze obmacam te bransolete w aparcie Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-10-16 o 14:12 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo Słońce
![]() Kurcze zebym ja sama wiedziała co ja chce Podoba mi sie np jaśminiowy demeter .. albo nie wiem Dzisiaj dostałam 39 gorączki i w sumie chyba się później odezwę bo marudna jestem strasznie. Jakies niewielkie odlewki zapachowe by mnie tez satysfakcjonowały - jakbys jakies miała to chetnie Widzę, ze tez masz te charms - ostatnio jakies chyba modne to to się zrobiło Kupiłam sobie jedne na asosie, słodkie do kolorowych koszulek. A w ogole te botki są boskie - ale nie na polskie ulice wybicie zębów na wrocławskim rynku murowane
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Kolciu
Ten sean, to chyba zbyt swiezy dla mnie bedzie, wole ciezszy kaliber ![]() Ale umowmy sie tak, ze sprawdze jutro naocznie te bransolete i dam znac jutro wieczorem, dobrze? gdybys jednak miala w miedzyczasie mozliwosc korzystnej dla Ciebie wymiany w miedzyczasie, to oczywiscie smialo |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
To ja
![]() Bylam i macalam yesa podoba mi sie, tylko sprawa wyglada tak: podoba mi sie zawieszka serduszko i torebeczka czy pasowaloba CI wymiana 2 charmsow + bransoleta + demeterek za myriadki? ![]() EDIT: tylko powiedz kochana to jest ta grubsza bransoleta prawda? http://www.yes.pl/bizuteria_srebrna/...00-000-ABBS027 Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-10-17 o 22:03 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
hej ja mam jeden ciemny niebieski- zdjecie w watku
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Kolciu
Nie martw sie ja tez nie mam cisnienia na oddawanie tych cieni ![]() Tez caly czas mysle, czy potrzeba mi milionowa bransoletka Jakby cos, to daj znac i pomyslimy |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
mam cienie moonray diora do oddania. co prawda wyglądają niejeskrawo tylko pastelowo ale mają w sobie delikatne mieniące się drobinki i jak nałoży się więcej na oko to dają efekt intensywnego koloru. kolory takie jak opisałaś: zielony, niebieski i bananowy + róż.
nie będę wybredna bo nie używam tych cieni. |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
kuście, puki mam się czym wymieniać
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochana
Ja wprawdzie jeszcze chora ale siła myślenia do mnie powróciła ![]() Jeśli nadal jesteś chetna na cienie to bardzo proszę Zrobić im zdjęcie ? ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

A moje 5tki diora myriad Cie moze zainteresuja? 

) i demeterek jasminowy