|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Versace - Crystal Noir, Escada - Sentiment, Nina Ricci - L'Air du Temps, Charlie
Witam, no niestety na skutek ostatnich spontanicznych i mało przemyślanych zakupów mam parę flaszeczek do wymiany:
1. Versace - Crystal Noir 30 ml, ledwo napoczęte, świeżo kupione, mam nawet do nich kartonik 2. Escada - Sentiment 50 ml, niewiele wcześniej kupione, kartonika nie mam niestety, kupione w zestawie z balsamem do ciała, jeśli trafi się jakaś Amatorka tego zapachu balsam również może trafić w Jej ręce ![]() Nina Ricci - L'Air du Temps, myślę że zostało ok. 25 ml z 30, zużywane głównie w celu testowania zapachu (a nuż mi się wreszcie spodoba ![]() Charlie - Gold 100 ml kilka razy użyte, całkiem przyjemne, ale dla mnie to mimo wszystko zbyt dojrzały zapach ![]() Szczególnie pożądane w zamian zapachy to wszelkiego rodzaju słodziaki, waniliowe 'otulacze', których nigdy nie mam dosyć ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Versace - Crystal Noir, Escada - Sentiment, Nina Ricci - L'Air du Temps, Charli
Kuszące jest Amor Elixir Passion, ale jeszcze poczekam chwilkę co mi inne Wizażanki zaproponują bo nie ukrywam że strasznie poluję na Lolitę
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Versace - Crystal Noir, Escada - Sentiment, Nina Ricci - L'Air du Temps, Charli
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za Versace?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Versace.Mam L Lolitę Lempicką ale mało,z wyjściowych 30 ml.Wstawię fotkę zapożyczoną od czekoladki,bo to z nią się wymieniłam.Swoją fotkę mogłabym zrobić w niedzielę dopiero bo jutro idę na 24 godz do pracy.Gdybyś była nią zainteresowana to mogłabym oddać jeszcze Envy Gucci edt(te zielone) ok 5-6 \30 ml i moze coś jeszcze z wątku?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1253213428 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1253213428 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Zielona30 - wszystko co masz w wątku to piękne zapachy, ale niestety wszystkiego jest bardzo malutko
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Drogie Wizażanki, wklejajcie w postach linki do Waszych wymianek, albo podpowiedzcie mi jak to szybko wyszukać, bo nie widzę co macie na stanie ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Soso, padłam, mów szybciutko ile jej masz ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
W mojej stopcje jest link pt wymianka, w 1wszym poście jest fotka i opis, zawsze moge zrobic dokładniejszą w razie czego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1. Versace - Crystal Noir 30 ml, ledwo napoczęte, świeżo kupione, mam nawet do nich kartonik
cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za Versace lub w 2 kolejności Escadę?? mam poza wątkiem 28/30 ml klasycznej Lolity, powąchałabym tylko w perfumerii np. jutro Versace dla przypomnienia zapachu i jeśli polujesz na klasyczna Lolitę to mozemy sie wymienic, mam od niej pudelko i nawet sygnowana torebke od zakupow
![]() moze cos jeszcze u mnie Ci się spodoba i wymienimy oba zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Martasdz - Versace Crystal Noir mam już wstępnie zarezerwowane, z Twojego wątku podobają mi się Escada i Nina
![]() Kochane Wizażanki, jutro do 20.00 przebywam na uczelni, na wszelkie wiadomości odpowiem po tej godzinie, chyba że podczas 'okienka' uda mi się dorwać do internetu ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to jutro powącham w takim razie escadę i może ninę jak będzie w perfumerii i dam znać czy by mi odpowiadał któryś na wymianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Ninę lub Versace?
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Luskap - imponujący asortyment
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej, crystal noir mi sie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Crystal Noir?
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
cos za escade?
2 nowe ekoskórki Atmosphere, nowy staniczek Calvin Klein, kostium Leg Avenue -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13913003 zestaw givenchy mariage nowy -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post14777088 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hmm, muszę przyznać że nie znam tego Givenchy, w poniedziałek go przetestuję w perfumerii i dam znać
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Jesus del pozo In Black 70/100 ml, za escadę Sentiment?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.