|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pomarańczowy wątek wymiankowy
Witam wszystkie Wizażanki
![]() Otwieram własny wątek wymiankowy. Niedługo pojawi się także wish lista, ale jestem otwarta na propozycje ![]() * jako, że jestem tu nowa wysyłam pierwsza, chyba, że wolisz inaczej; *ubranka przesyłam wyprane oraz wyprasowane,dobrze zapakowane; *przesyłam na życzenie bardzo dokładne opisy oraz zdjęcia; *ubrania pokazuję założone na osobie; *odpisuję u ciebie, a ty u mnie; * szanujmy się- nawet jak nic u mnie nie znajdziesz, odpisuj; * nie życzę sobie wulgarnego krytykowania ubrań. To zaczynamy ![]() 1.Biała bluzeczka w różowo szare wzory(kwiaty). Z tyłu, z przodu i na ramionach napis " PALAIS DES FLEURS.BOULEVARD ST.MICHEL. Fleuristes Parisiens de Boutique.SAINT GERMAIN DES PRES.6 EME PARIS ".Kilka "diamencików" , w niektórych miejscach.Ucięta metka, przeszkadzała. Noszona zaledwie dwa razy. Rozmiar mniej więcej S/M. 2.Błękitna/turkusowa bluzka z krótkim rekawkiem House, kupiona całkiem niedawno, rzadko noszona, ściągacz (pasek) pod biustem. Z kapturem.Oczywiście doczepianych metek nie ma.Od środka jest napisane " House. Mediam size". Na oko rozmiar to też S/M. 3.Błękitny bluzka z delikatnej tkaniny, rozciągliwa. Jest to golf, ale z niskim stanem. Jak już wspomniałam jest to materiał bardzo rozciągliwy toteż od rozmiaru XS do L czy XL ![]() 4.Bluzka na ramiączkach w kolorze zgniłej zieleni, wzory, panterka, marszczona n biuście. Noszona tylko kilka razy, ale troszkę się skudłaczyła, ale można ją łatwo odkłaczyć tylko nie posiadam rollonu ![]() Metki tutaj nie było. Rozmiar XS- M. 5.2 bawełniane koszulki polo Lacoste w kolorach:czarnym oraz błękitnym przedstawionym na zdjęciu. Rozmiar L. 6.Koszulka polo firmy Adams z tkaniny sztucznej. Mały rozmiar- 140 cm. 7.Top bez ramiączek z paskiem/ściągaczem pokryta czarną siateczkę, pod spodem błękitna z czerwoną cyfrą 23, firma Vixen, rozmiar XS-S. 8.Bluzka z krótkim rękawkiem, markowa ADIDAS, czarna, rozmiar M, a nawet L. 9.Zielona tunika z różową aplikacją( kwiaty) biegnącą ukośnie, firma Adams, rozmiar 140 cm. 10.Błękitny top, jedno ramiączko wiązane, rozciągliwy materiał, także rozmiar XS-L. Dodam jeszcze wiele innych ciuszków oraz rzeczy m.in. kapci i szali w panterkę, o których rozmawiałam wcześniej na PW ![]() Zapraszam do wymiany
![]() Edytowane przez Pomarancza9101 Czas edycji: 2009-10-04 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Pomarańczowy wątek wymiankowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
cos za bluzke adidas ?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
C.D.
11.Kremowa koszulka z aplikacją w kształcie serca "złożoną" z kolorowych kwiatów i serduszek, marszczone rękawki, rozmiar M. 12.Sukienka Reserved ReKids Young, zapinana z tyłu na suwak, brak ramiączek, kolor: zgniła zieleń, z kieszonkami, rozmiar 152 cm na 11-12 latkę. 13.Czarny golf. Niewielka dziurka, mało widoczna pod szyją, można łatwo zaszyć.Mniej więcej rozmiar M/L. 14.Kolorowy top w paski wiązany na szyi. Rozmiar S-M. 15.Top na ramiączkach, z falbanką na dole, wzorzysta.Rozmiar S/M. 16.Czarna sukienka z bolerkiem do kompletu, falbany na dole, błyszczące elementy, srebrne kropki.Rozmiar M. 17.Cudna czarna sukienka, wiązana na szyi, różowe aplikacje z torebkami,butami itd. 18.Błękitna tunika w kolorze niebieskim, w kwiaty, wiązanie pod biustem, noszona wcześniej jako luźna sukienka. Rozmiar XS-M. 19.Granatowy top na białych ramiączkach z posrebrzanym napisem. Rozmiar S/M. Edytowane przez Pomarancza9101 Czas edycji: 2009-10-04 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1254640580
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1254641420??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mi to odpowiada tlyko mogłabym prosic o zdjecie na kims? i ewentualnie fotki z przodu z tyłu zbye miec pewnosc co tdo wygladu sweterka :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Znajdziesz cos u mnie za
2.Błękitna/turkusowa bluzka z krótkim rekawkiem House, kupiona całkiem niedawno, rzadko noszona, ściągacz (pasek) pod biustem. Z kapturem.Oczywiście doczepianych metek nie ma.Od środka jest napisane " House. Mediam size". Na oko rozmiar to też S/M. 14.Kolorowy top w paski wiązany na szyi. Rozmiar S-M. 15.Top na ramiączkach, z falbanką na dole, wzorzysta.Rozmiar S/M. ?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
witaj, wszystkie dane depilatora podam jutro u siebie w wątku. niestety nie znalazłam u Ciebie nic na wymianę w tym wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.