|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 340
|
Prosze o pomoc
Witam. jutro podchodze do egzaminu na prawo jazdy drugi raz.powiedzcie mi czy na ³uku i wogole dalszych elementach placu manewrowego mam miec w³aczone ¶wiat³a?b±dz musz± czy nie? stres spowodowa³ ze wszytsko zapomnia³am nawet czy wtedy kiedy zdawa³am 1 raz mia³am w³aczone czy nie... Dziekuje z góry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 357
|
Dot.: Prosze o pomoc
Mnie egzaminator powiedzia³ po prezentacji ¿e mogê zgasiæ ¶wiat³a, zapytaj po prostu, a jak siê boisz to zawsze lepiej w³±czyæ bo za to Ciê oblaæ nie mo¿e, najwy¿ej powie ¿e na razie nie trzeba.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 380
|
Mi dzi¶ instruktor mówi³, ¿e to zale¿y do WORDu. W Radomiu mo¿na je¼dziæ bez, w Warszawie ju¿ trzeba w³±czyæ. Wiêc najlepiej zapytaj egzaminatora czy mo¿esz je¼dziæ na placu ze ¶wiat³ami
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 873
|
Jak wsiadasz do samochodu to egzaminator mów magiczne s³owa: "proszê przygotowaæ siê do jazdy" i MUSISZ w³±czyæ ¶wiat³a - on co najwy¿ej mo¿e ci powiedzieæ, ¿e na placu nie musisz mieæ w³±czonych ¶wiate³ i ka¿e ci je wy³±czyæ, ale pamiêtaj, ze przygotowanie do jazdy to te¿ ¶wiat³a - i nie ma znaczenia, ze jeste¶ na placu manewrowym
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 857
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 265
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem to z w³asnego do¶wiadczenia, poniewa¿ zdaj±c egzamin - za pierwszym razem w³a¶nie za brak w³±czonych ¶wiate³ (po wyje¼dzie na miasto) obla³am ![]() ![]() ![]() m±dry Polak po szkodzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dok³adnie, za w³±czenie ¶wiate³ Ciê ulaæ nie mo¿e, a jak bêdzie kaza³ wy³±czyæ, to przecie¿ nie jest to problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 78
|
Przezorny zawsze ubezpieczony - lepiej w³±czyæ ni¿ pó¼niej lamentowaæ na wrednego egzaminatora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.