|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Będę tutaj umieszczać moje makijaże. Na początek będą to makijaże, które widać na zdjęciach. Postaram się dorwać aparat i robić lepsze zdjęcia makijaży
wiadomo oczka otwarte zamkniete itd :P ![]() 1) Makijaż imprezowy dla Koleżanki Wybierała się na kicz party. Cel taki, jak najbardziej przypominać Kleczkowską ze Złotopolic (jest przeklamane swiatlo przez lapme blyskowa i wyglada na to jakby Agnieszka miala szyje blada!! na zywo wygladało to inaczej )2) Makijaż mój prywatny. Srebrny, z wyciągnięta kreską. Policzki róż Inglot. Na jakiekolwiek pytania na temat kosmetyków odpowiem szybko ![]() 3) Znów Agnieszka jakaś kolejna impreza i makijaz wyblagany zdjecia robione telefonem dlatego taka jakosc Cienie Inglot. I musze powiedziec, ze 3/4 makijazy moich to własnie Inglot
"W Życiu piękne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć..." R.R Rock, honor, ojczyzna ![]() Edytowane przez eweska Czas edycji: 2009-05-14 o 00:08 Powód: Post pod postem, proszę korzystać z opcji edycja. |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moje makijaże, moje wariacje, moje starania!! :)
świetnie cieniujesz! dodałabym nieco więcej rozświetlenia w wewnętrzny kącik oka koleżanki
![]() te zielone kolorki superrr tak papuzio xD
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
piersze zdjęcia te kolorki zieleni są śliczne jak dla mnie. ale u Ciebie obrysowane oko to tak jakśniutkich włosów nio jakoś mi nie podoba się.za bardzo.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Ja się zgadzam super cieniujesz i masz chyba spore wyczucie koloru a to duża zaleta... Odwiedzaj nas częściej.
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Witaj na MM
chetnie bedę podglądać Twój watek, cosik czuje że będzie co oglądać i dziś już jest. Masz naprawdę świetna technike cieniowania - a to bardzo duża sztuka - klaniam sie niziutko, poza tym jak juz dziewczyny napisaly - wyczucie koloru, a propo pani Kleczkowskiej to makijaz bardzo mi sie podoba i gdyby nie smieszny ubiór to nie wyglada wcale groteskowo i smiesznie - tylko starannie, jedynie bym troszke popracowala w nim nad dolna czescia oczka - ale tak to jest superaśnie ![]() Fioleciki tez bardzo mi się podobają, tylko brakuje otwartego oczka - nie wiadomo czy cienie sa dobrze wyciagniete do gory - ale przy Twojej raczce i technice to wierze na słowo ze jest oki ![]() czekam z niecierpliwoscia na kolejne mejkapki od Ciebie ![]() ps. lepiej dodawaj liste kosmetykow jakie uzylas do makijazu, zeby nie zeźlić modków naszych
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne cieniowanie, w tym pierwszym tez bym cos z dołem poprawiła, ale jest i tak super.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ok Dziewczyny
już się poprawiam Kosmetyki przeze mnie używane do makijaży: Paletka Inglot Cienie Tusz Wonder Oriflame (daje piękny efekt moich rzęs, chociaż one nie są wymagające) Eyeliner Oriflame Kulki rozświetlające Avon Do mojego makijażu zostały jeszcze użyte cienie w kulkach Oriflame srebrne z serii Giordani Gold, pyłek rozświetlający Pierre Rene (za 5,90zl ma w sobie dużo brokatu makijaż nim wykonany jest piękny! na impreze, a w słońcu przepięknie się mieni ) Ps. Zdjęcia moich cieni z paletek są z błyskiem i bez dla porównania ile w nich drobinek
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejszy makijaż. Nudny, prosty, bez polotu. Włosy są drugiej kategorii bo czekają na farbowanie jeszcze dziś(jak się w końcu zdecyduje na radykalną zmiane)
Na twarzy widać burze hormonów :P Jedynie co mnie drażni, że nie widać tego jak mocny był brąz, którym malowałam... No cóż, oceńcie same![]() Ps. Perełki Oriflame również były wymodelowane na buzi a teraz patrze, że nie widać tego hmm.. Musze się polubić z aparatem ![]() Zapomniałam dodać żebyście moich brwi nie oceniały bo studiuje kosmetologie i co chwile są regulowane, robione henną więc wyglądają jak wyglądaja. Swoje mam troche jaśniejsze. Teraz mam tak ciemne po tych wszytkich zabiegach a niestety nie moge się sprzeciwić :P
"W Życiu piękne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć..." R.R Rock, honor, ojczyzna ![]() Edytowane przez Szizi Czas edycji: 2009-05-15 o 16:54 Powód: Brwi :) |
|
|
|
|
#9 |
|
Crazy turtle lady
|
FAjne make up'y
NAjmniej mi sie pierwsze oczy widzą, ale poza tym to mi sie podoba Może będziesz zakladac osobne wątki do swoich maziań będzie łatwiej je oceniac poprostu ?Na ostatniej fotce niezły błyszczyk widzę
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Chyba masz rację. Chociaż wolałabym dodawać w jednym temacie, ale widze, że z Wami nie ma wyjścia...
Musze krzyczeć, że nowy temat doszedł z moim makijażem
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Już niedługo dorwę moje Dziewczyny z mieszkania. Sesja niedługo pełno zaliczeń więc w chwili odstresowania się będę mogła je malować
To jest to co lubie. Kocham wizaż ale do tego trzeba mieć jakiś fundusz. Nie musi być wielki, jednakże mój kierunek Kosmetologia pożera pieniądze....
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Kochana też bym chciała mieć taką burze hormonów
- tylko gdzie ona jest hmmm.... ![]() makijazyk bardzo ladny, takie delikatny , ślicznie podkreślający Twoją urodę
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Super cieniowanie i urzekl mnie o to ten fioletowy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1242252425
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

wiadomo oczka otwarte zamkniete itd :P 
(jest przeklamane swiatlo przez lapme blyskowa i wyglada na to jakby Agnieszka miala szyje blada!! na zywo wygladało to inaczej
Cienie Inglot. I musze powiedziec, ze 3/4 makijazy moich to własnie Inglot
"W Życiu piękne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć..." R.R