![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Cienie, tusz,liner,podkład, krzemionka...
NIEAKTUALNE
Odpisuję u siebie Szukam Na inne rzeczy trudno mnie będzie skusić -pielęgnacji z wyższej półki i aptecznej -szamponu Loreal Professionnel Absolut Repair -żelu do mycia twarzy bez mydła np.Seba-med Effaclar -żelu oliwkoewgo do mycia The Body Shop -profesjonalnej odżywki do włosów w sprayu -błyszczyka Chanel Aqualumiere Gloss 65 Party Red -cieni satynowych lub matowych clinique -cienia satynowego ciemny brąz(zimnego odcienia) -zapachu Miss Dior Cherie L'eau Wymienię *Piękna paletka do makijażu Lancome-Absolue Seduction użyta kilka razy *Błyszczyk Chanel Aqualumiere Gloss 77 Tangerine Dream-użyty ze 3-4 razy, z kartonikiem *Pędzel The Body Shop do twarzy i ciała *Podkład Deborach Colour Copy nr 2 do cery suchej i wrażliwej, użyty też ze 3-4 razy, kupiony w czerwcu *Cienie 5 Dior nr 970 Stylish Move,z pacynkami *Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=6302 *Krzemionka(silica)firmy Coastal Scent,słoiczek 10 ml(4gramy)zostało 3/4, super matuje- dla mojej mieszanej nawet za bardzo *Podkład TBS Balancing Oil Free Matifiant kolor 07, dla lekko opalonej, bez różowości *Mascara YSL Volume Effet Faux Cils kolor 06 granat, używana ze 2 tygodnie, mokra *Krem pod oczy Vichy Liftactiv Retinol HA -9 sztuk po 1,5 ml czyli 13,5ml *Błyszczyk Lancome Juicy tubes kolor Fifth Avenue Frosting 8 gram, not for sale, użyty raz, za błyszczący dla mnie *Cień Rimmel 030 Siren -amarant, raz użyty *Cień Clinique 101 Buttermilk, malutkie wgłębienie z jednej strony-wycofuje z wymiany *Cień TBS Shimmer Paupieres -delikatnie metaliczna różo-brzoskwinia *Cień Shiseido Jade Green A12 satynowy turkusowo-zielony,ubytek 20% *Liner Bourjois Parfait Agent 11 metalizowany popiel, ciniutki pędzelek Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cienie, tusz,liner,podkład, krzemionka...
cos u mnie za piątki diora lub blyszczyk chanel?
pozdrawiam PS-poza watkiem mam 7ml miss dior cherie
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2009-09-21 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dusiu, zerknij do mnie czy nic nie znajdziesz, podobają mi się głównie cienie u Ciebie, szczególnie paletka
![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
cos u mnie:
*Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=6302 *Krzemionka(silica)firmy Coastal Scent,słoiczek 10 ml(4gramy)zostało 3/4, super matuje- dla mojej mieszanej nawet za bardzo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
*Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu
*Krzemionka(silica)firmy Coastal Scent,słoiczek 10 ml(4gramy)zostało 3/4, coś u mnie za jedno z nich? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
*Piękna paletka do makijażu Lancome-Absolue Seduction
użyta kilka razy *Cienie 5 Dior nr 970 Stylish Move,z pacynkami *Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=6302 interesuja mnie te rzeczy-i poprosze o kod paletki Lancome,bo widze ze poj cienie to jest stara kolekcja
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dusiu...
mam okolo 50 % szamponu loreala absolut repair ... 50 ml mydla z klinika z 3 krokow... moze cie zainteresuje?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za:
Chanel Aqualumiere Gloss 77 Tangerine Dream Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu Mascara YSL Volume Effet Faux Cils kolor 06 granat, używana ze 2 tygodnie, mokra |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hejj
![]() cos u mnie za cien Buttermilk Clinique i odsypke peelingu Kanebo? zapraszam ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Cos za krzemionke?
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Przepraszam że tak długo to trwało, ale miałam sporo kramików do przejrzenia,niektóre są naprawde"wypasione"
![]() Jednak mimo dość dokładnego przeszukania nie znalazłam nic ze swojej wish listy, a tylko tego szukam.Nie gniewajcie się że grymaszę,moje kosmetyki nie są jakieś wartościowe i chętnie oddam kilka, ale za potrzebną mi rzecz. Wiele z Was jest w podobnej sytuacji, szukacie konkretnych rzeczy i nie o wartość tu chodzi.. dlatego liczę na zrozumienie, dziękuję za propozycje, pozdrawiam ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Zapytam jeszcze co to za mikstura Kanebo sensai to olejek? pieni się w myciu? i podaj prosze kolory tej nowo wystawionej paletki Mac, błyszcząca i perłowa pewnie? ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cherriku paletka Clinique bardzo błyszcząca i perłowa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;14375449]
olciu ,jestem chętna na szampon, choć maławo, i mydełko Zapytam jeszcze co to za mikstura Kanebo sensai to olejek? pieni się w myciu? i podaj prosze kolory tej nowo wystawionej paletki Mac, błyszcząca i perłowa pewnie? [/QUOTE] wiesz co wydajemi sie ze szamponu jest wiecej ale wole powiedziec ze mnie zeby potem nie bylo... nie kanebo sie nie pieni ...na wacik i sie przemywa buzke jest bardzo fajny tylko mam cos innego dlatego moge go wymienic w sumie uzywalam go do demakijazu i bardzo dobrze go zmywal...to sa 3 odcienie jasny rozowo-fioletowy ,ciemniejszy fiolet(satynowy) i ciemniejszy fioletowo-niebieski ktory ma drobinki srebrno-fioletowe ...kolory nie sa blyszczace ... jak chcesz to moge zrobic zdjecie...?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() za oliwke też podziękuję,bo drażni mnie przecieranie buźki wacikiem, zdecydowanie wolę jakiś płyn bez mydła i wodę może jeszcze cos chomikujesz poza wątaskiem? z pielęgnacji najlepiej ![]() no i oczywiście co u mnie wypatrzyłaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;14376173]olciu skoro to fiolety to jednak podziękuję, sama wymieniam fiolety przecież
![]() za oliwke też podziękuję,bo drażni mnie przecieranie buźki wacikiem, zdecydowanie wolę jakiś płyn bez mydła i wodę może jeszcze cos chomikujesz poza wątaskiem? z pielęgnacji najlepiej ![]() no i oczywiście co u mnie wypatrzyłaś?[/QUOTE] z brazow to mam trio bourjois (nie wiem jak to sie pisze)...jasny,ciemniejsz y i najciemniejszy uzycie okolo 2 %... moze zainteresuje cie maska biothermu??biopur balancing purifying mask zostalo jej okolo 85 % tak to juz nic nie mam raczej... u ciebie podoba mi sie peeling kanebo...a jaki to kolor blyszczyku chanela?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
*Cienie 5 Dior nr 970 Stylish Move,z pacynkami
*Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt= coś u mnie?
![]() |
#21 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() błyszczyk to kolor koralowy, ale że ma złote drobinki to wychodzi na ustach błedszy błyszczący ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Czy cos u mnie za piatki diora i probki vichy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za krzemionke?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;14465776]właściwie też
![]() szczerze mowiac sporo rzeczy ![]() mam ok połowe z 30ml MDC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.