|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Pytanie do Rzeszowianek
Witam, mam małe pytanie otóż... chcę sprzedać złoty łańcuszek+zawieszka i kolczyki, orientujecie się może gdzie w Rzeszowie mogę to zrobić? Chodzi mi o adresy hmm np jubilera, który skupuje biżuterię. Wiecie w jakich granicach wahają się ceny złota? Dodam, że łańcuszek jest dość gruby, a wymiary zawieszki to ok 1,5x1,5cm.
Z góry dziękuję za pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pytanie do Rzeszowianek
Ja swego czasu sprzedawalam zloto hmm ul. Pelczara bodajze.. zaraz kolo Galaktyki.. wyobraz sobie ze stoisz przodem do glownego wejscia galaktyki i po prawej stronie kawalek dalej jest jakas pizzernia szmateks chyba sklep zoologiczny itp i na rogu jest skup złota
![]() ![]() ![]() ![]()
Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłaś. Ludzie inteligentni zrozumieją cię od razu... Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy... Edytowane przez Pani Elektryk Czas edycji: 2009-10-08 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a oplaca sie sprzedawac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze sie nie oplaca zeby lezalo- dostalam to na prezent, lezy juz dobre 10 lat- zupelnie nie trafione w moj gust niestety. Lancuszek jest naprawde gruby, chce sprzedac to co mam i kupic zamiast tego jakis ladny, cienszy i delikatna zawieszke do niego
![]()
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2009-10-08 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Zalezy jaki... ja za łancuszek i pierscionek dostalam niedawno 380 zl... wiec nie mow ze nie dostanie nawet 200.. jesli nie wiemy jaki jest
![]()
Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłaś. Ludzie inteligentni zrozumieją cię od razu... Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.